LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Oliver Kjærgaard træner med i Tromsø

| Tromsø | 12 kommentarer
Oliver Kjærgaard træner med i Tromsø
Foto: Trømsø

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Oliver Kjærgaard fik i sidste uge ophævet sin kontrakt med Lyngby. Nu træner han med i norske Tromsø.

Lyngbys situation var uafklaret i sidste uge og fem spillere fik ophævet deres kontrakter. En af dem var 19-årige Oliver Kjærgaard.

Han træner nu med i norske Tromsø, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Dette er en spiller, vi skal bruge nogle dage på at tjekke ud. Han har en spændende baggrund og så må vi finde ud af, om det kan være det rigtige for os i løbet af de næste dage, siger sportschef Svein-Morten Johansen til Tromsøs hjemmeside.

- Han er en ung spiller, som er født i 1998. Han spiller på den centrale midtbane og været anfører på U19-landsholdet og er nu på U20-landsholdet. Vi ved også, at han følges af mange klubber.

Oliver Kjærgaard nåede 12 officielle førsteholdsoptrædender for Lyngby.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

12 kommentarer

Kim W 12:59          
Oliver Kjærgaard er ikke den skarpeste kniv i skuffen. Det siger jeg ikke fordi jeg er Lyngbyfan og ærgerlig over at han smuttede. (Jeg ER ærgerlig!) Det siger jeg fordi han ikke vil finde bedre mulighed for personlig udvikling på den korte bane end i Lyngby. Han stod foran et gennembrud. Hans største konkurrenter er væk. Han ville med garanti have fået rigtigt meget spilletid i Lyngbytrøjen, men vælger at smutte børneformærmet fordi han tror at græsset er grønnere på den anden side. Han valgte endda at smutte få timer inden mødet i klubben, hvor spillerne fik at vide at klubben overlevede.
Man kan sagtens forsvare ham og sige, at da han ikke fik løn, så var han i sin ret til at ophæve osv osv. Det er slet ikke det som det handler om. Det handler om at han har truffet en dum beslutning på flere niveauer, ikke mindst for sin egen karriere.

At jeg så samtidigt synes at han skider lidt på den klub der har været med til at skabe ham gør ikke mit syn på drengen bedre. Men man hører også ofte ordet "forkælet" nævnt i samme sætning som hans navn.
Snigskytten 13:13          
Glæder mig til din analyse af Bror Blume, Kim W :D
Rogosjin 13:24          
Det siger jeg ikke fordi jeg er Lyngbyfan og ærgerlig over at han smuttede. (Jeg ER ærgerlig!)
Det er godt at vide, nu ser jeg så frem til et indlæg der handler om noget helt andet.
... , men vælger at smutte børneformærmet
Du synes at være en smule optaget af at han har fravalgt LBK stadig, men jeg gætter på du kommer videre.
... at smutte få timer inden mødet i klubben, hvor spillerne fik at vide at klubben overlevede.
Ok nu har du forhåbetligt fået det ud af systemet.
Det er slet ikke det som det handler om.
Tydligvis ikke.
... han skider lidt på den klub der har været med til at skabe ham
Ved du hvad jeg synes du skulle gøre, jeg synes du skulle tage kontakt til din arbejdsgiver, han vil sikkert være meget lydhør over for den situation du står i.
Men man hører også ofte ordet "forkælet" nævnt i samme sætning som hans navn.
Jeg tror at Oliver er glad for at du tager jeres brud så pænt, og han kan nok bruge dine bekymringer om hans fremtid til rigtig meget.
sacds 13:38          
Hvor er det dog utroligt, at en bruger som ’Kim W’ skal have lov til at blive ved med skrive det ene efter det andet perfide og ofte endda i injurierende indlæg her på bold (før de aller-værste og mest hovedrystende til Kim W’s held ofte bliver slettet af moderator).

Nu er det så Oliver Kjærsgaard, der skal ’analyseres’, og han er åbenbart ikke ’den skarpeste kniv i skuffen’ og ´børnefornærmet´ og ´forkælet´ efterfulgt af en masse andet vrøvl.

Tag dog og stop galden og glæd dig i stedet over, at Lyngby Boldklub er blevet reddet. Det er kun et par dage siden…
Kim W 14:08          
Hvorfor må jeg ikke kritisere Oliver Kjærgaards valg om at forlade Lyngby? Jeg indrømmer blankt at jeg er MEGET ærgerlig over at han valgte at forlænge, hvilket jeg, som også bliver fremhævet, slet ikke vil lægge skjul på. Det er jo kun en cadeau til Oliver fordi at jeg synes han er en rigtigt god spiller og en jeg havde glædet mig til at se udfolde sit talent i Lyngbytrøjen. Jeg mener oprigtigt at det er et dumt valg han har taget og det her jeg en idé om at I også ville synes hvis et stort talent forlod "jeres" klub, når han stod foran et gennembrud og de nærmeste konkurrenter netop havde forladt klubben. Hvis problemet omhandler mine brug af skældsord, så vil jeg gerne pointere at jeg ikke ved om Oliver super intelligent, så den med den skarpe kniv var møntet på hans valg om at skifte på netop dette tidspunkt. Angående forkælet, så kan jeg tænke mit når jeg hører hvordan han forlod klubben.

Men det er da klart at folk der sidder mange km væk fra Lyngby og som oven i købet måske ikke har store følelser for klubben, ikke kan følge min tankegang. Det er jo det der er så dejligt ved et debatform. Vi skal ikke være enige om alt. Men et forslag er at I kunne kommentere på sagen, hvis I har en holdning eller viden om den. I må da have andre ting at se til end at kommentere på mine perfide indlæg.
Kim W 14:19          
Snigskytten - Ja Bror kan bare vente sig ;D Jeg sidder med Bandeords Ordbogen fremme og finder de bedste.
Spøg til side. Nøj hvor er det ærgerligt med Bror. Jeg havde det egentlig ok med at Rygaard nok smuttede, da jeg vidste at han ville få tilbudt en aftale vi slet ikke kunne være i nærheden af. Jeg var sikker på at Bror ville gå ind og steppe op på den plads. Men med en agressiv agent kan det være svært at træffe rigtige beslutninger. Jeg kan sagtens forstå at det er svært at sige nej til langt højere løn, men Bror har bare stadig ikke vist nok til at han kan vælge og vrage som Rygaard og jeg kan ikke se at han bare kan få en rolle som offensiv general i andre superligaklubber. Den tror jeg han havde fået i Lyngby. Det er virkeligt surt. Men vi må klare os med det vi har resten af sæsonen og så må vi nok ud i nogle drabelige dueller for at undgå nedrykning. Fingers crossed!
sacds 15:04          
Kim W:
Jeg synes det er fint, at du har en holdning til Oliver Kjærsgaards (og Mikkel Rygaards med fleres) karrierevalg. Det er jo helt legitimt at mene, at f.eks. Kjærgaards valg er dumt, fordi din opfattelse er, at han står over for det store karriere-gennembrud i Lyngby. Det skal man selvfølgelig frit kunne diskutere på fora som bold.dk.

Problemet er, at du knytter en række totalt nedværdigende betragtninger med mere til dine holdninger.

Du er sikkert en helt fin fyr samt en god og festlig ven, men du bør måske vende dig til at tænke dig bare en smule om, end det hele flyder med ubehageligheder.

De bemærkninger, du kom frem med i en tråd i går aftens omkring Mikkel Rygaard (senere slettet af moderator), var ikke alene totalt usmagelige, men også injurierende, og hvis den omtalte person valgte at bruge tid (og penge) på at gå videre med det, så havde vedkommende formentlig en rimelig god sag.

Det er ikke ’safe haven’ at sige alt muligt grimt om folk, selv om det foregår på et halv-anonymiseret forum som bold.dk og andre steder. Det kan være akkurat lige så strafbart, som hvis det siges ’face-to-face’ med vidner eller overbringes på skrift i en avis eller lignende.
Søndag 26. maj