Luk

Olsen efter sejr over BIF: Bliver et godt forår

| Træningskampe | 20 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (04/03)
Bet25 1,79 3,70 4,50
Oddset 1,72 3,75 4,90
bet365 1,70 4,00 4,75

AGF's Patrick Olsen var glad for, hvordan holdet svarede igen i anden halvleg i sejren over Brøndby i træningskampen lørdag, og han forventer et stærkt forår.

Efter at have været nede med 0-1 i pausen af træningskampen mod Brøndby lørdag svarede AGF igen og vandt med 2-1.

Og at holdet vendte opgøret på hovedet glæder sejrherrernes Patrick Olsen.

- Jeg synes, vi står godt. Vi spillede lige op med FC Midtjylland og havde mange gode situationer. I dag (lørdag, red.) kommer vi lidt tungt ud til første halvleg, men det er også en styrke at kunne få vendt den fra starten af anden halvleg og ende med at vinde kampen, sagde Olsen til klubbens hjemmeside efter kampen.

Selv har han tænkt sig at bide sig endnu mere fast på holdets midtbane, hvor han håber at kunne bidrage med en række ting.

- Jeg føler, at jeg har noget at bevise. Jeg skal steppe op. Nu er jeg faldet ind på holdet, og jeg forventer selvfølgelig at kunne bidrage med flere assists og mål. Jeg er sikker på, vi kommer til at gå en stærk forårssæson i møde, lød det fra Olsen, der uddybede:

- Jeg vil gerne kunne bidrage med lidt af det hele. Det er en del af mit spil at kunne lægge nogle gode afleveringer nede fra og selvfølgelig også kunne være afgørende oppe på den sidste tredjedel.

AGF indtager en tredjeplads i Superligaen, som de tager hul på igen 2. februar med et opgør mod Vejle.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Christian Ambæk

20 kommentarer

Randy Marsh 16:25          
AGF har et spændende hold.

Hvad er der sket med Tingsted? er han skadet?

Og har David Nielsen fået betalt sin gæld Spilleboxen?
AltidHvid 16:26          
PO skal steppe op ellers ryger han på bænken.....han har ikke helt indfriet forventningerne. Ikke de jeg havde i hvert fald!
Rahoma 16:48          
Søren Tengstedt er skadet.
Mac2907 16:49          
Hehe, fedt med lir fra AGF igen. Et humoristisk behov for sådan en udtalelse efter en træningskamp. Tillykke med denne vilde vigtige sejr medio januar, det giver patent på en top 3 plads i maj......
Juvefreak92 17:04          
@mac Og fedt med lidt galle fra dig.

Ontopic: håber også patrick olsen begynder at bevise sig, ellers ligner han et noget dyrt indkøb.
Steen A 17:06          
Ja, det er da helt sikkert med baggrund i kampen i går, hvor vi langt fra imponerede i 1. halvleg, mens begge hold ca. havde A-kæden igang, at Olsen har sin optimisme fra.

Som han selv siger, så skal han steppe op i foråret. Eller rettere, så skal David snart finde ud af, hvordan vi bruger Olsen bedst. Vi har stadig rigtig svært ved at skabe en kamp og skal vi fortsætte med at leve på fart og omstillinger, så er Olsen måske ikke den rette spiller.
Snigskytten 17:12          
Randy

Jeg er ked af og sige det. Men David læser sgu nok ikk dine kommentare. Lige meget om at du så nævner det i alle agf tråde.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts