Luk

OM om dom i kaoskamp: Vores spillere er ofre

| Ligue 1 | 4 kommentarer

Infoboks

Nice - Marseille
Ligue 1 (27/10)
Oddset 2,40 3,40 2,85

Marseille-præsident Pablo Longoria fastholder, at klubbens spillere var ofre i kaoskampen mod Nice, hvor uddeling af karantæner virker som den nemme løsning. 

Det gik ikke stille for sig, da Nice og Marseille tørnede sammen den 22. august. 

Her endte det med, at Nice-fans stormede banene, efter Marseilles Dimitri Payet havde kastet en genstand tilbage mod tribunen, hvor den i første omgang var kastet fra og havde ramt ham.

Det har ledt til flere domme, der blev udsendt sent onsdag aften. 

Kampen skal spilles om på neutral grund og bag lukkede døre, mens Marseille-spillerne Alvaro Gonzalez og Dimitri Payet er tildelt henholdsvis to og én spilledages karantæne. 

Derudover har Marseilles fysioterapeut fået karantæne for resten af sæsonen, da han angiveligt slog en tilskuere i hovedet. 

Det har Marseille-præsident Pablo Longoria nu kommenteret på klubbens hjemmeside, og han er ikke tilfreds med straffen. 

- Sanktionerne virker ikke til at tage højde for det giftige klima, der omgav kampen, hvor sikkerheden ikke kunne garanteres, hvilket også blev tilkendegivet i forbindelse med høringen efter kampen. 

- Jeg vil også gerne rose kampens dommer, der aldrig ændrede sin holdning i forhold faren for spillerne på banen og hans ønske om ikke at genstarte kampen. 

- Vores spillere, der blot skulle være deltagere i en fodboldkamp, var ofrene denne aften. I denne sag virker det som den nemme løsning at straffe dem for voldelig optræden. 

- Som Marseille-præsident har mit ønske altid været og vil forblive at sørge for sikkerheden for dem, der er involveret i fodbold, skriver Pablo Longoria. 

Marseille understreger i samme meddelelse, at klubben altid har været dedikeret til at bekæmpe vold og racisme. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober