Luk

Ombejlede FCN-spillere skal ingen steder

| 3F Superliga | 8 kommentarer
Ombejlede FCN-spillere skal ingen steder
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,18 3,85 2,95
Oddset 2,30 3,60 2,85

Mikkel Rygaard og Godsway Donyoh bliver i FC Nordsjælland i dette vindue, fortæller spillernes agent Michael Johansen til tipsbladet.dk.

FC Nordsjælland kommer formentlig ikke til at vinke farvel til Godsway Donyoh eller Mikkel Rygaard i dette transfervindue, hvis man skal tro spillernes agent Michael Johansen.

Agenten forklarer til tipsbladet.dk, at han ikke forventer handler for de to spillere, som begge har haft bejlere i løbet af vinduet.

- Godsway skal ingen steder. Det har været tæt på, men for at en transfer skal blive til noget, skal der mange til en tango, og det gik ikke op i en højere enhed i denne omgang, siger han til tipsbladet.dk.

Desuden forklarer han, at han ikke har nogen forventning om, at Rygaard, som har været rygtet til AGF, kommer nogen steder hen mandag.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Defensive Tunger 13:36          
Hvad siger FCNs fans til tilbuddet på Amon sidste vindue? Nogle der kunne tænke sig at det stadig stod :´D
Der var ikke mange der ønskede at sælge for 30 mil dengang, manden er jo altid skadet.

Mere on topic: Håber at Rygaard finder en løsning, synd hvis han skal varme bænken.
dekenderhamikke 13:42          
Hvad snakker han om. Det kræver sku da kun to til at danse tango.
Afløseren 13:48          
Personligt er jeg glad for at Amon bliver. Jeg var en af dem, som mente - og fortsat mener, at han er mere værd end 30 mio kr. Det kræver selvfølgelig at han kan holde sig fri af skader og levere på det niveau vi så for små to år siden da han brød igennem.
OT så skal Donyoh steppe op her i efteråret og score nogle mål. Forhåbentlig kan det give mere ro til spillet på banen, når han ikke skal tænke på en kommende transfer. Rygaard er jeg desværre ked af at vi ikke kan sende videre. Han er sympatisk og har knoklet hårdt for holdet. Desværre ser Flemming P ikke hans vej i øjeblikket, og spillet på banen har da også ladet noget tilbage at ønske.
RasmusGunnar 13:54          
En skadesfri Amon i omdrejninger er utrolig giftig. FCN håber helt sikkert på at han når derop igen i løbet af efteråret.
Og er han på toppen er 30 mio ikke alverden for en talentfuld knægt i den alder.

Donyoh havde jeg gerne set forlade klubben. Han har været en habil angriber, men så heller ikke mere end det. Samtidig kan man føle at motivationen mangler lidt fra hans side.

Rygaard er en god og loyal spiller, som måske ikke passer 100% ind i FCN’s måde at spille på.
Jeg kan lide ham i truppen, men vil han væk for mere spilletid forstår man det jo godt. Vi er tungt besat på midtbanen.
Defensive Tunger 14:59          
Amon har spillet 20x90 minutter i SL. Jeg ved ikke om det er den samme skade han hele tiden døjer med? Men han er godt nok meget skadet...
FC Nordsjælland 15:05          
Det er stort set den samme skade han har haft hele tiden. Det lyder lidt kringlet, men hans muskelmasse og sener er ikke tilstrækkelige til den eksplosivitet han besidder. Derfor arbejder man med på dette.

En skadesfri Amon vil jeg også mene, ville være mere end 30 mio. værd. Derudover vil jeg gerne se ham shine et par år for FCN inden han ryger af sted.

Jeg håber man får bygget ham op, at han shiner et par år, sælges for +30 mio. Jeg er fint tilfreds med at han ikke blev solgt.

Der er derudover solgt for lige omkring 130 mio. i år inkl. akademispillere. Man må også godt holde lidt fast i et par stykker.
Tipzy 15:12          
Rygaard må altså også kigge indad. Han har ikke været god nok, og fik heller ikke fuld spilletid sidste halvsæson. Med det i mente, så nytter det ikke at han render rundt i byen i København. Hvis man virkelig vil på et yderst godt hold, så må man steppe op, og bruge sommerferien på at vende tilbage til truppen skarpere. Jeg kan godt lide ham, men han har haft chancer.
Hans konkurrenter på midtbanen er endda blevet solgt, og i disse tilfælde er han ikke steppet op.

Han mangler også at ofre sig i tacklingerne og sætte sig igennem. Man må altså gerne kunne se forskel på en Jaxe eller Kofoed tackling og så en fra Rygaard.


I forhold til Donyoh havde jeg egentlig gerne set ham forlade klubben. Han virker ikke motiveret, og har ikke imponeret i de første mange kampe. Egentlig ret pudsigt i forhold til at scorede mål i preseason.

Jeg tilslutter mig de andre kommentarer om Amon. Jeg tror på at han kommer tilbage, han har noget exceptionelt
Mandag 16. september
Søndag 15. september