Luk

Ombejlet AaB-profil: Sommerskifte var tæt på

| 3F Superliga | 11 kommentarer
Ombejlet AaB-profil: Sommerskifte var tæt på
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,05 3,75 3,20
NordicBet 1,99 4,00 3,30
Oddset 2,00 3,85 3,40

Oliver Abildgaard fortæller til bold.dk, at han var tæt på at forlade AaB denne sommer, men at de interesserede klubber akkurat ikke ville imødekomme AaB's priskrav.

Efter en flot sidste sæson for AaB og deltagelse i sommerens U21-EM var Oliver Abildgaard et varmt navn på transfermarkedet denne sommer.

Sparta Prag var konkret på banen, og da AaB havde hentet midtbaneforstærkninger i form af Patrick Olsen og Iver Fossum, lignede det, at Abildgaard ville være fortid i det nordjyske efter vinduets lukning.

Ikke desto mindre er Abildgaard fortsat AaB-spiller, men et sommerskifte var tæt på.

- Det er en offentlig hemmelighed, at der blev budt lidt over ti millioner, og det er ikke langt fra den pris, som AaB ville have. Alene af den grund kan man sige, at det var tæt på, siger Abildgaard til bold.dk.

Knæskade er ikke skyld i udeblevet skifte

Oliver Abildgaard var ikke med i truppen, da AaB besejrede FC København med 1-0 i 3F Superligaen, og det samme gjaldt, da de bolsjestribede onsdag spillede sig videre i Sydbank Pokalen.

Årsagen til det er, at Oliver Abildgaard kort før transfervinduets lukning pådrog sig en mindre knæskade, men det er ikke grunden til, at fortsat spiller i AaB.

- For 10-12 dage siden var jeg i en uheldig situation med knæet, og det er derfor, jeg ikke har været med i de seneste kampe.

- Det var ikke knæet, der satte en stopper for et skifte. AaB forlangte en pris, og den imødekom ingen klubber, siger Abildgaard, der forventer at være tilbage inden længe.

- Jeg følger den plan, der er lagt for mig, og træner med de fysiske trænere, men jeg er ikke 100 procent klar til at gå med i kamp endnu. Jeg skal passe på knæet og komme mig helt over det.

Får muligheden for at skifte igen

Oliver Abildgaard er afklaret med, at det store udlandsskifte udeblev i denne omgang, og nu vil midtbanespilleren igen tage arbejdshandskerne på i AaB.

- Nu er transfervinduet lukket, og jeg spiller i AaB, hvilket jeg er rigtig glad for. Når det er sagt, skal det være enhver spillers drøm at tage et skridt op ad karrierestigen.

- Det var en fed mulighed for mig denne sommer, men nu glæder jeg mig til at vinde en masse kampe med AaB, og så kommer muligheden nok igen.

- Hvis jeg fortsætter mit niveau fra sidste sæson, er jeg sikker på, at det nok skal ske, siger Abildgaard til bold.dk.

23-årige Oliver Abildgaard, der har fået to indhop i Superligaen i denne sæson, har kontrakt til sommeren 2022.


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

YouKnowIt 20:28          
Dejlig indstilling fra Oliver.

Jeg håber, at han kommer sig over skaden, får bidt sig fast i startopstillingen igen og kan få sit udlandseventyr.
proege 20:45          
Pt bliver det nok svært at få en plads.. Fossum og Olsen burde sidde tungt på de centrale pladser.
Skinkegikderoghvaså 20:47          
kan bare desværre ikke se hvem han skal erstatte, men da trods alt godt med noget konkurence om pladserne
YouKnowIt 20:50          
Pt bliver det nok svært at få en plads.. Fossum og Olsen burde sidde tungt på de centrale pladser.
Enig. Men det er også helt fint. Det er godt, der er konkurrence om pladserne, og der skal nok komme skader og karantæner, hvorfor det er super, at der pludselig er spillere med højt niveau på bænken også.
bruger 164567 21:22          
Han kan altid slå Magnus C. af
Mitch Connor 21:53          
Abildgaard er en god power player at sætte ind, men han passer ikke på nogen af de profiler, der har fundet sig så godt ind på midtbanen i øjeblikket.
LukeDanDuke 22:07          
Er han ligefrem en profil?

Ud fra kommentarene herinde virker det ikke engang som om han har potentiale til start 11´eren. Kan også se det er begrænset med spilletid han får.

Måske lidt for meget sensation i overskriften? Eller har jeg misset noget omkring Abildgaard...
Søndag 22. september
Lørdag 21. september