Luk

Ombejlet Dybala: Det var ikke en let sommer

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Juventus - Bologna
Serie A (19/10)
bet365 1,36 5,00 8,50
NordicBet 1,37 5,05 8,75
Oddset 1,35 5,00 8,35

Det var svært for Paulo Dybala at se sit navn blive sat i forbindelse med alle mulige klubber, når han helst bare ville blive i Juventus.

Paulo Dybala blev gennem hele sommeren sat i forbindelse med andre klubber end den, hvor han har kontrakt.

Tottenham, Manchester United og Paris Saint-Germain var nogle af de klubber, der angiveligt var mere end interesserede i at få fingre i Juventus-angriberen.

Selv havde argentineren ingen intentioner om at forlade Torino, og det endte da også med, at han blev – og han var lettet, da han ikke længere skulle høre og læse rygter om sit eget navn.

- Det var ikke nogen let sommer. Det er ikke fedt at høre ens navn blive sat i forbindelse med alle mulige steder og klubber, man ikke vil til, siger Paulo Dybala ifølge football-italia.net til Corriere delle Sera.

- Men det er sådan, fodbold er. Allerede før transfervinduet sagde jeg, at jeg ville blive her. Det vigtigste for mig var at lade spillet på banen tale – også selvom vi nåede frem til den sidste da, uden nogen vidste, hvad der skulle ske.

I weekenden scorede han mod en af Juventus' største rivaler, Inter, og det var det, han drømte om, da han for længe siden lagde sig fast på at blive i Torino-klubben.

- Jeg ville blive og spille og fortsætte min Juventus-karriere. Jeg tror på, jeg stadig har meget at give, og det viste jeg i glimt mod Inter.

- Jeg føler mindre vægt på mine skuldre nu, og jeg er mentalt meget rolig. Jeg var overbevist om, at jeg under Sarri ville begynde at have det sjovt og bevise, hvad jeg er værd – og det er det, jeg prøver nu, siger Paulo Dybala.

Argentineren har spillet fra start i Juventus' seneste fire Serie A-kampe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober