Luk

Ombejlet Mads J: USA-skifte det helt rigtige

| 2. Division | 1 kommentar
Ombejlet Mads J: USA-skifte det helt rigtige
Foto: Boldklubben Marienlyst

Infoboks

Et skifte til amerikanske Hartford Athletic er det helt rigtige skridt for Marienlyst-spilleren Mads Jørgensen, der ellers har tiltrukket interesse fra danske klubber.

Mads Jørgensen skifter til vinter fra Marienlyst i 2. division til Hartford Athletic i den amerikanske USL, hvor danske Jimmy Nielsen er træner.

20-årige Jørgensen, der har en fortid som ungdomsspiller i OB, glæder sig helt vildt til skiftet.

- Jeg vil gerne noget med min fodbold, og det er et spændende skridt for mig, hvor jeg kan udvikle mig både som fodboldspiller og som menneske, siger Mads Jørgensen til bold.dk.

- Efter min skade i foråret har jeg været lidt i vildrede omkring, hvad der skulle ske. Jeg føler, jeg er kommet rigtig godt tilbage, og timingen kunne ikke være bedre, for jeg er tilbage på 110 procent nu.

Danske klubber var interesserede
For et år siden trænede Mads Jørgensen med i AC Horsens, ligesom han også tidligere har spillet reserveholdskampe for OB.

Der har da også været dansk interesse for midtbanespilleren.

- Ja, det har der, især sidste vinter, men så røg jeg desværre ind i en knæskade. Da jeg kom tilbage, kunne jeg godt mærke, jeg skulle i gang igen, og derfor stod det lidt stille.

- Der var også et par tilbud i sommer, men ikke noget der føltes rigtigt for mig. Da den her mulighed så opstod, var der ikke lang betænkningstid. Det føltes bare helt rigtigt.

Mere fokus på fodbold i USA
Mads Jørgensen har været fast mand hos Marienlyst i det sidste halvandet år, hvor han især har gjort sig bemærket med sine mange frisparksmål.

I denne sæson har han sågar været anfører for Marienlyst, og midtbanespilleren ser frem til at kunne fokusere 100 procent på sin fodbold.

- Jeg glæder mig allermest til at leve som fuldtidsprofessionel. Det bliver fedt at træne flere gange om dagen og ikke at skulle tænke på et arbejde ved siden af, siger Jørgensen.

- Det bliver også spændende at opleve et helt nyt land, og jeg har hørt rigtig godt om faciliteterne derovre. Det er jeg helt tryg ved.

Mange gode samtaler med Jimmy Nielsen har overbevist Mads Jørgensen om, at Hartford Athletic er det helt rigtige skridt for ham.

- Der er kommet langt mere fokus på fodbold derovre, end der tidligere har været. For et par år siden havde jeg ikke rigtig tænkt på, at der blev spillet fodbold derovre, for man hørte jo mest om basketball og amerikansk fodbold.

- Jeg har haft mange gode samtaler med Jimmy, og han har en rigtig god historik derovre, som jeg glæder mig helt vildt meget til at blive en del af, slutter Jørgensen.

Mads Jørgensen scorede i sidste sæson otte mål for Marienlyst, mens det i denne halvsæson er blevet til fem kasser indtil videre.

sara@bold.dk


Af Sara Margren

1 kommentar

bruger 172355 14:02          
Bbb
Tirsdag 26. maj