Luk

Ombejlet Napoli-spanier håber på ny kontrakt

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Lecce - Napoli
Serie A (22/09)
bet365 9,00 5,25 1,33
NordicBet 7,65 5,20 1,39
Oddset 7,50 5,20 1,38

Real Madrid og Barcelona har angiveligt været interesserede, men Fabian Ruiz håber, at han inden længe kan underskrive en ny aftale i Napoli.

Den 23-årige Napoli-spiller Fabian Ruiz har haft en flot første sæson i klubben efter sit skifte fra Real Betis sidste sommer.

Det har betydet, at både Barcelona og Real Madrid angiveligt har været interesserede i løbet af sommeren.

Spanieren er dog glad i Italien, og han har ikke tænkt sig at forlade Napoli lige foreløbig – faktisk kan en ny aftale være undervejs.

- Klubben og mine repræsentanter forhandler, og jeg håber, at de bliver enige inden længe. Jeg har været meget glad, siden jeg kom hertil. Jeg har følt mig velkommen i klubben og er blevet behandlet godt.

- Det er fedt at blive sat i forbindelse med store klubber, men jeg har stadig fire år tilbage af min kontrakt med Napoli, og jeg er glad. Carlo Ancelotti giver mig den selvtillid, alle spillere vil have, siger Fabian Ruiz ifølge football-italia.net til Marca.

Fabian Ruiz spillede 40 kampe i sin første sæson i Napoli. Her blev det til syv kasser og tre assists. I den nye sæson har han spillet fuld tid i begge de første Serie A-kampe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 21. september