LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ombejlet Naundrup: Har stadig noget at bevise

| 2. Division | 1 kommentar
Ombejlet Naundrup: Har stadig noget at bevise
Foto: Brønshøj Boldklub

Infoboks

Aarhus Fremad - Brønshøj
2. Division Oprykningsspil (27/04)
bet365 2,20 3,25 3,10
NordicBet 2,22 3,30 3,05
Oddset 2,20 3,20 3,05

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Alle fire fynske divisionsklubber har taget kontakt til angriberen Patrick Naundrup, der forlader Brønshøj efter denne halvsæson. Han mener stadig, han har noget at bevise i divisionerne.

Angriberen Patrick Naundrup fortsætter sandsynligvis karrieren i en fynsk divisionsklub.

Efter tre og et halvt år i Brønshøj søger angriberen nemlig tilbage til Fyn for at komme tættere på familien og rødderne, og her regner han med at fortsætte på divisionsniveau.

- Det tænker jeg umiddelbart, at jeg gør. Over vinterperioden skal jeg have bygget noget styrketræning på. Der er bestemt mere tilbage i stængerne, og der er stadig noget, der skal bevises, siger Naundrup til bold.dk.

Den 27-årige angriber forklarer, at han allerede har været lidt i kontakt med fynske klubber. 

- Det har faktisk været lidt overvældende med de henvendelser, jeg har fået. Jeg er blevet kontaktet af samtlige fynske divisionsklubber allerede. Det har selvfølgelig været rart med noget opmærksomhed, siger Naundrup.

Der er dog ikke noget konkret at tage stilling til endnu, forklarer han.

- Det har bare lige været i forhold til, hvad mine planer er og nogen, der gerne vil snakke lidt nærmere. De har handlet hurtigt, men jeg har ikke haft møder med nogen endnu, siger angriberen.

Patrick Naundrups civile liv kommer til at spille en stor rolle i forhold til, hvilken klub han ender i, siger han.

- Jeg har fuldtidsarbejde og kommer til at arbejde tre dage om ugen i København, så det skal passe ind.

- Jeg har også barn nummer to på vej, og jeg flytter i hus fra næste uge, så der er en hel del ting, som skal falde på plads. Jeg skal finde en løsning, der kan fungere inden for de rammer, jeg har. Jeg vil ikke kunne træne fire gange om ugen i en divisionsklub, siger han.

Fysikken har drillet
Angriberen har blot spillet otte 2. divisionskampe for Brønshøj i denne sæson, og det skyldes, at han har haft problemer med bentøjet.

- Jeg startede sæsonen ud med at score et mål i første kamp, og så blev jeg sådan set skadet efter 25 minutter i kamp nummer to.

- Der var en uheldig situation, hvor en holdkammerat landede ned på min akillessene og ankel, og det har givet mig problemer indtil for et par uger siden, hvor jeg begyndte at kunne træne med igen.

- Det har selvfølgelig været ærgerligt, så fra mit vedkommende har det ikke været for fuldt blus. Jeg har bare forsøgt at kunne bidrage i de kampe, jeg har spillet, siger Naundrup.

Han forsikrer dog, at han er tilbage i fuldt vigør - nu handler det bare om at styrketræne og finpudse fysikken over vinteren.

Ville gerne have Brønshøj i baghaven
Naundrup har spillet i Brønshøj siden sommeren 2015, og han er da også lidt trist over at skulle sige farvel til hvepsene.

- Jeg synes altid, det er vemodigt at sige farvel, når det er noget, man har været glad for. Jeg kunne da godt tænke mig, at Brønshøj lå i baghaven, for det er bestemt ikke, fordi jeg ikke synes om at være der.

- Det er vemodigt, og jeg har været rigtig glad for at være i klubben. Jeg har kun gode ting at sige om klubben, folkene omkring den og specielt fansene, som er helt unikke.

- Jeg tør godt sige, at jeg ikke finder den fankultur, der er i Brønshøj, på Fyn. Det kommer jeg helt sikker til at savne, siger Patrick Naundrup.

Patrick Naundrup har tidligere i karrieren tørnet ud for Næsby, AB og Hvidovre.

anton@bold.dk

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Torsdag 25. april