Luk

Ombejlet Sabbi om OB: Ægte interesse

| Danmark | 5 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,82 3,65 4,25
Oddset 1,85 3,50 4,30
YouBet 1,83 3,60 4,35

Emmanuel Sabbi havde flere muligheder på hånden, da han skulle vælge sin fremtidige arbejdsgiver. Valget faldt på OB, som ifølge offensivspilleren viste 'ægte interesse'.

OB er godt i gang med at forberede mandskabet til næste sæson. I går blev Mart Lieder præsenteret på en fri transfer, og i dag røg Emmanuel Sabbi samme vej – ligeledes på en fri transfer.

Den 22-årige amerikaner har gennem det meste af efterårssæsonen været et varmt navn hos flere 3F Superliga-klubber, der lurede på at hente Sabbi gratis til sommer.

Hovedpersonen selv forklarer overfor OB.dk, hvorfor valget faldt på lige netop 'Striwerne'.

- Jeg kan godt lide den måde, som trænerene er på overfor spillerne, så dem ser jeg frem til at arbejde med. Jeg havde en del andre klubber, der var interesserede, men jeg valgt OB, fordi de viste en ægte interesse i at have mig på holdet.

- Det bliver en ny udfordring, og det elsker jeg. Jeg skal bidrage med hårdt arbejde og prøve at vise mit værd en mod en, hvor jeg skal udfordre med min fart. Desuden har jeg trænet rigtigt meget frispark, så jeg håber, jeg også kan hjælpe på den front.

Emmanuel Sabbi har scoret seks mål i 17 Superligakampe for Hobro i indeværende sæson.

Køb billetter til Hobros kommende hjemmekampe her!


Af Andreas Roesen
Søndag 19. januar