Luk

Ombejlet Vestergaard vil fortsætte i Saints

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Southampton - Manchester United
Premier League (29/11)
Oddset 3,65 3,60 2,00
bet365 3,80 3,60 1,95

Jannik Vestergaard vil gerne spille næste sæson i Southampton, selv om der er interesse fra andre klubber. Han giver dog ingen garantier.

Jannik Vestergaard har tidligere fortalt, at der er interesse fra spanske og engelske klubber, men umiddelbart er den 28-årige Southampton-forsvarers plan at blive i Premier League-klubben.

Det fortæller han til bold.dk efter en sæson, hvor han i vinter var tæt på at rykke videre fra Southampton som følge af en periode, hvor han var ude af holdet.

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at der har været perioder, hvor det så ud til, at jeg ikke skulle fortsætte. Jeg var også tæt på i vinter, men i kommunikationen med klubben, gjorde de det klart, at de ikke så vores samarbejde slutte, siger Vestergaard og fortsætter:

- De og træneren har været glade for det, jeg har leveret, når jeg ikke rigtig var en del af holdet, og nu hvor jeg er med omkring startopstillingen og har leveret, så ser jeg mig helt sikkert fortsætte i Southampton i næste sæson.

Han vil dog ikke give nogen garantier for, at han med sikkerhed er Saints-spiller, når transfervinduet er smækket i den 6. oktober.

- Fodbold er en underlig størrelse, og jeg har været med længe nok til, at det kan se helt anderledes ud i morgen. Så jeg har aldrig stillet nogen garantier, men på nuværende tidspunkt vil jeg gerne være en del af Southampton.

- Jeg ser mig selv være helt med i kampen om spilletid, og det tror jeg også, træneren vil bekræfte.

Den spanske og engelske interesse lader Vestergaard sin agent om, så han vil ikke tale yderligere om det.

- Jeg prøver at holde fokus på det, jeg har en indflydelse på. Jeg er blevet gjort opmærksom på, at der har været forskellig interesse, men det er ikke noget, jeg har lyst til at gå yderligere ind i. Det er min agents bord, siger Vestergaard og nægter at forholde sig til konkrete klubber.

Vestergaards kontrakt med Saints udløber i 2022.

Tror på en plads i startopstillingen

Jannik Vestergaard skal i Southampton kæmpe om spilletiden med Jan Bednarek, Jack Stephens og nytilkomne Mohammed Salisu, mens Wesley Hoedt også er vendt tilbage til klubben efter udleje.

Vestergaard viste dog fine takter mod slutningen af sidste sæson, hvor han røg tilbage i startopstillingen, og det tror han på kan fortsætte i næste sæson.

- Vi har aftalt, jeg skal fortsætte som i slutningen af sæsonen. Træneren (Ralph Hasenhüttl, red.) har været meget tilfreds med min og holdets udvikling, og med den øgede fokus på boldbesiddelsen tror jeg, han ser mig have en større rolle, siger han og slår fast:

- Det er fokus lige nu. Lige så vel som fodbold kan gå hurtigt i forhold til transfers, så kan det også gå hurtigt i forhold til, hvem der spiller og ikke gør.

- Det handler udelukkende om præstationer, og jeg gjorde det godt mod slutningen af sæsonen, og det skal jeg så bekræfte på ny. Men jeg tror på det, og jeg vil gerne spille så meget som muligt.

- Jeg ved også godt, vi har en sund konkurrence, og i slutningen af sæsonen spillede vi nogenlunde lige meget alle tre (Stephens og Bednarek, red.), og den konkurrence har jeg det fint med og trives i. Det vil også skærpe vores præstationer.

Kan din holdning til din fremtid i Southampton ændre sig, hvis du starter ude i begyndelsen af sæsonen?

- Jeg går ikke i panik, hvis jeg ikke spiller den første, men jeg har da selvtillid nok til, at jeg har en forhåbning om, at jeg spiller. Jeg kan ikke stille nogle garantier, men hvis vi kæmper på lige vilkår, og det er klart mit indtryk, at vi gør, så er jeg helt sikker på, at jeg får masser af kampe.

Vestergaard spillede 21 kampe i sidste sæson.


Af Jonas Dalgård

4 kommentarer

Juniorx 09:45          
Da Vestergaard kom frem så jeg ham som fremtidens landsholdskaptajn og en der kom til at Spille mange landskampe. Nu ender han med en fin karriere, men han kommer nok aldrig til at få et gennembrud for DK. Medmindre at DK pludselig spiller med 3 i bagkæden, som egentlig passer bedre til matrialet.
CopenhagenSaint 09:54          
Ok Vestergaard, men er nu ret sikker på han er 4.valg og de leder fortsat efter endnu en cb, så måske endda 5.valg?
Grunden til han spillede de sidste kampe af sæsonen var pga. skader, karantæne, at kampene ikke betød så meget og at de jo gerne ville vise ham frem ift. et muligt kommende salg!
Selvom det har været lækkert at have danskere i klubben igen, så tror jeg det er slut nu, hvis nogen altså vil have ham/betale det han kostede.
#COYR
Jake4 09:57          
Vestergaard er en kvalitets cb, som sagtens kunne gøre sig i en større klub. Hans uheld et dog at vi på landsholdet på den plads, har en del at vælge imellem. Fortsæt dit flotte arbejde i sydengland Jannick.. Så ved man aldrig hvad der kan ske.
LFC4Life 10:05          
Er egentlig også overrasket over, at han ikke er blevet til mere. Uden at underkende hans karriere, den har jo været fin. Men troede også at han på nuværende tidspunkt ville være i en større klub.

Landsholdsmæssigt har han været lidt uheldig, a spille den plads hvor vi nok har været stærkest besat de sidste 15 år.
Lørdag 28. november
Fredag 27. november