Luk

Onuachu reddede Genk i Thorups debut

| Jupiler Pro League | 2 kommentarer

Infoboks

Genk - Oostende 2-2
1. Division A
3' 0-1 Cameron McGeehan
9' 1-1 Paul Onuachu
52' 2-1 Paul Onuachu
56' 2-1 Bastien Toma
83' 2-2 Makhtar Gueye

Genk spillede med en mand i undertal i mere end en halv time, men reddede alligevel uafgjort i Jess Thorups første kamp som træner i klubben.

Jess Thorup sad for første gang på bænken for Genk i den bedste belgiske række, da Oostende kom på besøg i en dramatisk 2-2-kamp.

Fra start lignede det ikke en debut, Thorup havde i planerne, da det tog gæsterne blot tre minutter at bringe sig i front ved McGeehans scoring.

Det gad Paul Onuachu dog ikke finde sig i, og efter et forrygende forarbejde af Joachim Mæhle, der rundede sin oppasser, kunne den store angriber pande udligningen i mål.

1-1 var stillingen efter bare ni minutter, men også da de to hold gik til pause.

Anden halvleg startede noget bedre for Thorups nye mandskab, der blev tildelt et straffespark bare fem minutter inde i den.

Det omsatte Paul Onuachu også, og så lignede det mere den planlagte start for Thorup.

Fem minutter senere var den dog gal igen.

Genk-spilleren Toma fik taget et for langt træk, og for at rette op på fejlen, strakte han foden frem og stemplede sin modstander. 

En aktion, der betød en tidlig tur i bad.

Det var samtidig invitationen, Oostende skulle bruge til at melde sig ind i kampen igen.

Et sent pres kastede en udlignende scoring fra sig, da Gueye steg højest til vejrs og lavede en tro kopi af Onuachus udlignende scoring i første halvleg.

Heldigvis for Thorup, Onuachu, Mæhle og resten af Genk-mandskabet blev det dog ved 2-2, hvorfor de to mandskaber fortsat ligger side om side midt i den bedste belgiske række.


Af Christian Ambæk
Fredag 22. januar