Luk

Onyeka-agent tror på bud inden for 14 dage

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 2,05 3,80 3,20
Oddset 2,10 3,90 3,15
YouBet 2,15 3,85 3,25

FC Midtjylland-profilen Frank Onyeka regner med en transfer denne sommer, og der kommer formentlig bud inden for 14 dage, siger hans agent til B.T.

Frank Onyeka åbnede i weekenden op for et sommerskifte til en højere hylde end FC Midtjylland, og dén plan er nigerianerens agent helt med på.

Agenten Klaus Granlund fortæller således til B.T., at han regner med bud på ham inden for 14 dage.

- Der er mange, der er interesserede, og vi har da også haft nogle møder med nogen. Jeg tror også, der vil komme nogle tilbud på ham her inden for de næste 14 dage, siger Klaus Granlund til B.T.

- Hvor de kommer fra, og hvad de er, kan jeg ikke sige noget om. Men planen er da helt sikkert, at Frank skal tage næste skridt nu.

Frank Onyeka kom til FC Midtjylland som ungdomsspiller fra FC Ebedei.


Af Sara Margren

20 kommentarer

DameNdoye 14:58          
Han er en fremragende spiller, så det ville ikke gøre noget hvis han blev solgt i år. Han er jo FCM´s svar på Zeca
orfeopataro 15:15          
Et salg af Onyeka ville være det absolut største slag for Midtjyllands hold næste sæson. I mine øjne har han udviklet sig til at være dem vigtigste spiller sammen med Sviatchenko og Hansen. Jeg håber at Steinlein kan overtale ham til en sæson mere på heden!
somefun 15:30          
Fedt :-)
Deja-Vu 15:50          
Det vil unægtelig svække os gevaldigt i bestræbelserne på et europæisk gruppespil, men lad os nu se hvad der sker. Med et dansk mesterskab og muligt europæisk gruppespil, samt søsterklubben på vej mod at blive milliardærer, skal der nok et ret højt beløb på bordet, for at Frank skifter.
DameNdoye 16:01          
Jeg håber FCM kommer i et europærisk gruppespil, det er vigtigt, så det må han gerne lige hjælpe med inden han smutter fra jer. :) Men hvis han virkelig er så tændt på at skulle videre, så er det bedste nok at gøre det, ellers kan man ende med en utilfreds spiller der falder i niveau. Kender dog ikke Onyeka´s personlighed godt nok til at vurderer det men det er værd at tænke på. Jeg var dog lige inde og se at han har kontrakt til 2024, så det kan godt blive et kæmpesalg ellers burde man tro at FCM kan beholde ham en sæson mere
YouKnowIt 16:09          
samt søsterklubben på vej mod at blive milliardærer, skal der nok et ret højt beløb på bordet, for at Frank skifter.
Nu skal søster/moderklubben lige rykke op først.
Beenhakker 16:29          
@Ndoye

Jeg håber også FCM kommer i gruppespil. Vi må bare håbe at de ikke får en dårlig lodtrækning og trækker klassehold som fx Astana.

Spøg til side, de bør gøre alt for at holde på ham til europæiske kampe og hvis han gør det godt i dem, tænker jeg også de kan indkassere et endnu større beløb for ham.
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli