Luk

Opblomstret AaB-midt: Jeg passer til stilen

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

Magnus Christensen mener, at hans kvaliteter som spiller passer godt til måden, som Marti Cifuentes gerne vil spille fodbold.

I sidste sæson fik Magnus Christensen blot fem korte indhop i grundspillet, men i mesterskabsspillet fik han chancen og har siden været fast mand i AaB's startopstilling.

Også i sæsonpremieren mod FC København i søndags startede den 23-årige midtbanespiller inde, og han glæder sig over, at han blev og tog kampen op i AaB.

Magnus Christensen oplever desuden, at han passer fint ind i den stil, som praktiseres i AaB.

- Jeg tror generelt, Martí Cifuentes' spilfilosofi er meget lig min egen, og de kvaliteter, jeg har som spiller, passer meget godt til den stil. Det er en boldbesiddende og forudseende måde at spille på. 

- Det ligger naturligt til mig, men det handler om, at jeg også skal tage nogle skridt i den rigtige retning, siger Magnus Christensen til Nordjyske.

AaB har nu rettet fokus mod lørdagens hjemmekamp, hvor FC Midtjylland kommer på besøg i anden spillerunde.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

VredAabFan 07:58          
Helt sikkert at Magnus Christensen er blevet bedre. Men jeg mener at Pedro Ferreira er stærkere både defensivt og offensivt hvor Magnus Christensens spil bliver meget tilbagelægninger. Så vil hellere have pedro ind
Hynkjii 08:47          
Helt enig, til siden eller baglæns.
AaBager 09:35          
Pedro passede godt til Friis´ stil, men knap så godt til Cifuentes. At MC er blevet foretrukket selv efter en sæsonpause, indikerer at han har mere af det, Cifuentes skal bruge. Synes han har gjort det godt, men der skal nok mere til, for at imponere de fans, som har stirret sig blinde på hans lidet flatterende øgenavn. Fodboldfans er sjældent gode til at spotte udvikling.
Tobiasse 09:53          
Dygtig spiller af hvad jeg har set. Spilder sin tid oppe på et hold der går ingen steder. Kunne godt se ham i FCN eller FCK.
det_røde_guld 10:49          
Jeg tror på han får gennembrud i år. For mange AaB fans er uberettiget efter MC syntes jeg. Han har vist han er stærk, når han kæmper sig tilbage på holdet til trods for hvad alle kritikkerne måtte mene. Kom så AaB fans, støt op om ham, han kan blive rigtig god. Han er en god duel spiller, og kan vi vinde bolden højt i pres skal afleveringerne nok blive fremadrettede.
FerreiraRocher 10:56          
Forstår heller ikke hans øgenavn. I det hele taget er det ikke retfærdigt at give spillere på det hold man støtter øgenavne. Han har gennemgået en enorm udvikling, han går med frem, han spiller frem og så er han boldsikker. Kæmpe cadeau til ham, for at blive og kæmpe sig tilbage. Og han er slet ikke så kedelig som han ser ud, han har jo lige afbleget sit hår. ;)
Landstræner 14:09          
Øgenavnet kommer ikke af den blå luft. MC er idéforladt og mangler virkelig at vise han vil det (som fx Würtz). Jeg er bestemt ikke fan af MC, men det ville da glæde mig helt vildt, hvis han udviklede sig i den rigtige retning og fik lappet hullerne i sit spil. Træneren ser en udvikling, og dét håber jeg bare fortsætter.

Ser meget hellere Pedro eller Malthe Højholt
Søndag 25. juli