Luk

Oprørt VB-chef: Der er ingen undskyldninger

| Sydbank Pokalen | 10 kommentarer
Oprørt VB-chef: Der er ingen undskyldninger
Foto: Getty Images

Der skal arbejdes med mentaliteten i Nørreskoven, slår Vejle Boldklub-cheftræner Constantin Galca fast efter pokalnederlaget til Vendsyssel FF.

Vejle Boldklub blev tirsdag smidt ud af pokalturneringen, da Vendsyssel FF vandt de to mandskabers indbyrdes opgør med 1-0.

VB var uden et par normalt vigtige spillere i Viljormur Davidsen, Malte Amundsen og Tobias Mølgaard, mens også Thomas Gundelund var væk.

Det kan cheftræner Constantin Galca dog ikke bruge til alverden.

- Det er ikke nogen undskyldning, at vi mangler nogle spillere på grund af landskampe, og at nogen må spille uvante pladser. Det er professionelle spillere.

- I de næste dage må vi arbejde med mentaliteten. Der skal være fokus i hver eneste kamp. I Viborg-kampen havde vi masser af kvalitet – den skal genfindes.

- Vi spiller en dårlig kamp både defensivt og offensivt og skal have ændret attituden til Hvidovre-kampen på søndag. Vendsyssel har rigtig stærke spillere og er gode til at finde rummene. Det kunne vi ikke modstå i dag, siger Galca.

Vejle Boldklub er i 1. division på femtepladsen efter en lidt skæv start på oprykningsjagten.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Kirke 06:58          
Synes den undskyldning er hørt før ???
VBK - Leeds 07:10          
Synes nu ikke han ligefrem kommer med en undskyldning. Gundelund spillede nu hele kampen.
S.S.O 07:28          
evigheds problemet i Vejle.
Poor Scouser Tommy 08:51          
@ Kirke

Men hvad nu hvis det er rigtigt?

Beierholms beretninger om kulturen i VB, da han spillede, fortalte i hvert fald, at den dengang var helt galt fat. Forhåbentlig står det bedre til i dag. Man må kunne forvente, at professionelle spillere har en seriøs tilgang til deres job som alle andre.
Kirke 09:06          
@ Poor Scouser Tommy

Jeg siger hverken det er rigtigt eller forkert- konstatere blot at det lyder som et generelt problem i Vejle igennem længere tid. Henter man måske de forkerte spillere med den forkerte mentalitet?
Poor Scouser Tommy 12:12          
@ Kirke

Det tror jeg ikke, VB gør. Generelt henter klubben spillere, der har gjort det godt i deres klub, og som ser VB som et step op. Hvis der er et kulturproblem, lader det først til at opstå, når spillerne er i klubben.

Normalt synes jeg ikke, VB-spillerne har problemer med mentalitet og attitude. Der har været undtagelser som f.eks. Sousa, men det er undtagelser.

Jeg tror, VB-spillerne skal bruge lidt tid på at omstille sig til favoritrollen og til at tage kontrol over kampene. I sidste sæson var det jo typisk omvendt. Dernæst er det vigtigt at indse, at NB Ligaen er vanskelig, og at der skal kæmpes hårdt for alle point.

VB er ikke den første oprykker, der har vanskeligt ved den omstilling. Men bliver kampe smidt på at undervurdere modstanderne og overvurdere sig selv, er det selvfølgelig totalt uacceptabelt, da man jo for fanden må have lært noget af den lange ørkenvandring før forrige sæsons oprykning.

Alt andet end fuldt fokus og fuld indsats vil være lig med endnu en sæson i NB Ligaen.
Arsenal Fan 12:50          
S(VB) som vinden blæser!
Fredag 20. september