LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Oprykningsfest i Hvidovre efter 3-1-sejr

| 2. Division | 10 kommentarer
Oprykningsfest i Hvidovre efter 3-1-sejr
Foto: Martin Ladegaard
Hvidovre vandt onsdag aften en vigtig 3-1-sejr hjemme mod Middelfart, og dermed er holdet sikker på oprykning til 1. division. Næstved spillede 1-1 mod Kjellerup. 

Onsdag aften tog topholdet Hvidovre mod midterholdet Middelfart i en kamp, der potentielt kunne sikre hjemmeholdet oprykning til 1. division. 

Hvidovre havde et forspring på 11 point til Kjellerup på tredjepladsen, så en sejr til Hvidovre ville sikre oprykningen, hvis Kjellerup ikke tog tre point ude mod rækkens nummer to fra Næstved. 

Oprykningshåbet i Hvidovre fik en drømmestart på kampen allerede i kampens syvende spilminut. Her noterede den tidligere OB-stopper, Niclas Vemmelund, sig nemlig for et selvmål, og dermed var Hvidovre foran 1-0. 

Bare fire minutter efter føringsmålet bragte Hvidovre sig yderligere foran. 

I kampens 11. minut gjorde Nicolaj Agger det nemlig til 2-0 for hjemmeholdet, og dermed duftede det for alvor af en tilværelse i 1. division efter sommerferien. 

Mod slutningen af første halvleg fik Middelfart dog reduceret, og det var den 26-årige midtbanespiller Sebastian Dalgaard, der noterede sig for udeholdets scoring. 

Anden halvleg bød blot på en enkelt scoring, og det var hjemmeholdets Lasse Hansen, der efter 73. minutter lukkede kampen til 3-1.

Dermed tog Hvidovre tre point mod Middelfart, og det betyder, at klubben i næste sæson spiller i 1. division. 

Hjælpende Næstved-hånd til Hvidovre 
I opgøret mellem Næstved og Kjellerup var der ligeledes meget på spil for de to hold, der kæmper med i toppen af 2. divisions oprykningsspil. 

Udeholdet fra Kjellerup skulle nemlig bruge en sejr, hvis de for alvor skulle kunne fastholde håbet om oprykning til 1. division. Inden kampen havde Kjellerup fem point op til andenpladsen, og på den placering var netop dagens modstander fra Næstved. 

På trods af vigtigheden af kampen virkede det til, at Kjellerup-spillerne ikke var helt klart fra kampens begyndelse, og de gulblusede fik en decideret mareridtsstart på opgøret.

Efter bare et minut var færøske Finnur Justinussen pludselig alene igennem, og han sparkede flot bolden i det lange hjørne. 1-0 til hjemmeholdet fra Næstved. 

Det store chok i kampens åbning tog noget tid for Kjellerup at komme sig over, og først efter en times spil fik udeholdet bragt balance i regnskabet. 

Et langt indkast havnede for fødderne af Malte Dahl Overgaard, der sikkert sparkede bolden op i hjørnet til stillingen 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed er der fortsat fem point imellem Næstved og Kjellerup på anden- og tredjepladsen i 2. divisions oprykningsspil.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar