Luk

Optimistisk Bendtner tror på landsholdsretur

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

FC København - Hobro
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 1,28 5,25 10,00
NordicBet 1,29 5,95 9,90
Oddset 1,28 5,60 11,50

Nicklas Bendtner har troen på, at han kan gøre comeback for det danske landshold med en række gode præstationer for FCK. Det fortæller han til B.T.

Den tidligere danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner tror stadig, han har en chance for at tilspille sig en plads på det danske landshold. 

Bendtner har været gevaldigt i medievælten de seneste dage i forbindelse med udgivelsen af angriberens selvbiografi, og i den forbindelse fortæller han til B.T., at han er optimistisk omkring chancerne for et comeback i den danske landsholdsdragt.

- Hvis jeg gør det godt her (i FCK, red.), får spillet mange kampe og scoret mange mål, så er jeg sikker på, at der kan være mulighed for, at jeg kan blive landsholdsaktuel igen, forklarer FCK-angriberen til mediet.

I sin selvbiografi langer den tidligere Arsenal- og Juventus-angriber ellers ud efter en række stabsmedlemmer hos DBU - heriblandt landsholdets assistenttræner Jon Dahl Tomasson.

Landstræner Åge Hareide har efterfølgende kritiseret Bendtners evne til at kigge indad og sat spørgsmålstegn ved angriberens indstilling.

FCK-angriberen fortælles ligeledes til B.T., at han savner at være en del af det danske landshold.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Daniel Laursen

24 kommentarer

Bruno Brun 19:43          
Dett bliver et gigantisk og fuldstændig kategorisk ´nej tak´ herfra.

Det virker næsten som om, de fleste har glemt, at manden er en dømt voldsforbryder og det værste forbillede, vi har at byde på, næst efter Nicky Bille.
Rasbak 19:46          
Dont worry Bente.
Never going to happen ...
Mulleals 19:48          
Kan faktisk godt lide dig Bendtner og du har min sympati og respekt for virkelig at prøve at kæmpe dig tilbage i FCK, meeeeeeen :) landsholdet er et overstået kapitel for dit vedkommende.
The Shark 19:52          
No Way, hope not. Langt fra, vil kun i enkelte kampe være god nok til SL. Men måske Old boy´s landsholdet. Hvis der er plads til drengerøve.
Søpindsvinet 19:52          
Hvis og hvis Bente, tror du også på julemanden
jesperyellow 20:02          
Stop nu
Él Capitano 20:16          
Nicklas Bendtner er nutidens største fadæse indenfor professionel fodbold. Manden der er et symbol på curling generationen. Han ville have en glorværdig karriere men magtede ikke at gøre arbejdet der kræves. Han kan tage Nicky Bille i hånden og lave en bog der hedder: vejen til succes, hvad du ikke skal gøre.
Han magtede ikke at blive en topspiller
Han magtede ikke være far til sit barn
Han magtede ikke at tage ansvar for sit liv
Og tror han var hævet over andre.
Det er ikke dansk og det er ikke landsholdet værdigt.
Du har brugt dine chancer mester.
Koncentrer du dig om Sl og din bog og lad andre seriøse sportsfolk om at repræsentere Danmark.
Fredag 22. november