LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Optimistisk Dal Hende: Vi får intet foræret

| Superligaen | 6 kommentarer
William Kvist før VM-udtagelse: Jeg skal nok være der
Optimistisk Dal Hende: Vi får intet foræret
Foto: Getty Images
Marc Dal Hende er optimistisk omkring holdets chancer for at vinde mesterskabet, selvom han på ingen måder forventer et let kamp fredag aften, hvor FC Midtjylland skal på besøg hos FCK.

Med mandagens sejr over Brøndby åbnede FC Midtjylland guldkampen op på ny, og med to runder tilbage er Superligaens to tophold á point.

Fredag venter så næstsidste spillerunde i mesterskabsspillet, og her skal FCM en tur til Parken, hvor FC København venter.

Her forventer Marc Dal Hende en særdeles svær opgave, men venstrebacken har tiltro til, at ulvene kan gøre deres del af arbejdet med en sejr, og så må man derudover håbe på, at Brøndby smider point i Horsens. 

 - Jeg ved godt, at vi skal en tur til Parken, men vi skal bare ride videre på bølgen, og vi tror hundrede procent på, at vi vinder mesterskabet. 

- FCK har jo en tredjeplads at spille for, så jeg tror ikke på, at vi får noget foræret i Parken. Det ville undre mig rigtig meget i hvert fald, men det ville da være fint med lidt hjælp, hvis de vil give os det. 

- Parken er et rigtig, rigtig svært sted at spille, så det bliver en svær kamp for os, men vi ved, at vi skal vinde resten, siger han.

Brøndby har en væsentlig bedre målscore end FCM, og derfor skal holdet fra Vestegnen smide point i en af de to sidste kampe, hvis det skal lykkes for ulvene at sikre sig det danske mesterskab.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar