LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Optimistisk Emery: Vi kommer tilbage

| Premier League | 3 kommentarer
Se alle scoringerne fra England, Tyskland og Frankrig
Jagten på top-4: Hvem tager CL-pladserne?
Skuffet Arsenal-træner: 'Maintland-Niles skulle ikke have været udvist - det er helt klart'
Schmeichel med konge oplæg: Leicester ydmyger Arsenal i storsejr
Ingen vil i top-fire: Manager-fænomen bringer Leicester foran mod Arsenal
Optimistisk Emery: Vi kommer tilbage
Foto: Getty Images

Unai Emery mener, at der fortsat er grund til at være optimistiske i Arsenal, selv om Premier League-klubben onsdag tabte 1-3 til Wolverhampton.

Arsenal skulle onsdag aften forsøge at spille sig tilbage i top fire af Premier League før sæsonens tre sidste kampe.

Den opgave klarede London-klubben dog ikke, da Wolverhampton var for svær en modstander og gav Arsenal et 1-3-nederlag.

Det var dog ikke overraskende for Unai Emery, der vidste, at det ville blive en svær kamp. Det siger han efter kampen ifølge BBC. 

- Vi vidste før kampen, at det ville blive svært, for Wolverhampton har været stærke hele sæsonen. Det er et defensivt godt hold, og offensivt har de meget hurtige spiller. De er meget godt organiserede, siger han.

Arsenal ligger nu nummer fem i Premier League med ét point op til Chelsea på fjerdepladsen. Og Unai Emery slår fast, at der ikke er grund til at give op endnu.

- I dag er vi skuffede, men vi er nødt til at huske på, hvor vi var for tre måneder siden. Vi kan godt være optimistiske og komme tilbage i top fire.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

3 kommentarer

haraltidret 23:56          
Jeg deler ikke helt Unai Emery´s optimisme ifht Arsenal´s muligheder i denne sæson. Jeg tror Arsenal er nødt til at vinde EL hvis de skal spille CHL til næste sæson.
Jogabonita 08:31          
Er slet ikke enig med dig Haraltidret, men det skal jeg heller ikke være som gunners fan.

Arsenal har på papiret 3 nemme kampe tilbage, som skal vindes. Jo bevares med deres udebane form in mente, så er Leicester da en utrolig farlig kamp :) Lad os lege ved tanken at de får 9 point, så slutter de på 75 point.

Chelsea og United møder hinanden i weekenden, og her må man som Gunners fan håbe på at United kan hive sig selv op fra det dødsleje de er på pt og kan skrabe en X´er hjem eller helt utroligt vinde over dem, så er Arsenal over dem igen og har så Brighton hjemme og Burnley ude, som skal give 6 point.

Så inden du helt udelukker Arsenal, så tror jeg lige vi skal have overstået næste runde. For ja hvis Arsenal kun får x eller taber og Chelsea vinder, så ser det da svært ud.
Xhakaloveless 10:22          
Kunne ikke være meget mere enig Jogabonita.

Vi har haft to dårlige kampe, men må ikke lade os slå ud af det - der er stadig kamp om 9 point og kun 1 op til Chelsea.

COYG.
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj