Luk

Optimistisk Knudsen: Har set bedre FCK-hold

| Europa League | 0 kommentarer
Optimistisk Knudsen: Har set bedre FCK-hold
Foto: Malmö FF

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Jonas Knudsen ser gode muligheder for, at Malmö FF kan slå FC København, og venstrebacken drømmer om at få en rolle i den store kamp.

Malmö FF indledte Europa League-gruppespillet med et 0-1-nederlag til Dynamo Kiev, og derfor er der pres på svenskerne i torsdags hjemmekamp mod FC København.

Danske Jonas Knudsen ser dog gode muligheder for, at Malmö kan komme på tavlen i gruppen.

- Jeg har tidligere set bedre FCK-hold, end det de har nu, men det betyder ikke, at de ikke har et godt hold og mange dygtige spillere nu, for det har de. Men jeg tror, vi har en god chance, hvis vi er klar fra start, siger Jonas Knudsen til bold.dk.

Venstrebacken mener dog ikke, at uafgjort mod FCK vil være helt katastrofalt.

- FCK har fået et godt udgangspunkt med en sejr i den første kamp, så uafgjort vil da se markant bedre ud for dem end for os, men jeg synes ikke, at ét point vil være en total katastrofe, selvom vi selvfølgelig helst skal have alle tre.

- Man må tage hatten af for FCK’s resultater i Europa i de sidste mange år, men i de seneste seks-syv år har Malmö også leveret flotte resultater, så det er fedt at se, at andre kan begynde at følge med dem, siger Knudsen.

Har gjort mit for at skulle spille

Jonas Knudsen rykkede for godt to måneder siden fra Ipswich til Malmö, hvor han endnu ikke har bidt sig helt fast i startopstillingen.

Han føler dog, han var vist nok til, at han bør spille den store kamp mod FCK.

- Jeg håber rigtig meget på at få lov at spille, men det er helt op til træneren. Jeg føler, jeg har gjort mit i forhold til at skulle spille, men det er hans beslutning.

Hvad bidrager du med, som Behrang Safari ikke gør?

- Jeg kommer måske lidt mere med frem i det offensive og giver en lidt anden dynamik i venstre side, hvor han måske bliver lidt mere tilbage, siger Jonas Knudsen.

27-årige Jonas Knudsen har hidtil spillet i alt 13 kampe for Malmö.


Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober