Luk

Optimistisk Per Frandsen: Vi frygter ingen hold

| Danmark | 0 kommentarer
Optimistisk Per Frandsen: Vi frygter ingen hold
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Hvidovre - Fremad Amager
NordicBet Liga (21/08)
Oddset 2,45 3,50 2,75

Per Frandsen har en frygtløs tro på, at Hvidovre nok skal overleve i 1. division.

Hvidovre klarede med nød og næppe skærene i 1. division i sidste sæson, og denne sæson har også på point-fronten været en tung start for storkøbenhavnske klubben.

Træner Per Frandsen er dog optimistisk omkring Hvidovres chancer for overlevelse.

- De er gode. Som vi så mod Nykøbing, så har vi et godt hold. VI har nogle gode spillere. Vi kan slå alle hold. Der er ikke nogen, vi er bange for at spille mod, hvor du tænker, at der skal vi være heldige for at få point. Vi kan slå alle, siger han til bold.dk.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Hvidovre på nogen måde har ambitioner om at skulle være et midter- eller tophold. Målet for sæsonen er nemlig klart.

- Det er at blive oppe jo. Vi skal være én bedre end vi blev sidste år, hvor vi endte tredjesidst. Det har vi også muligheder for, siger Per Frandsen.

Han mener nemlig, at Hvidovre-truppen er rigeligt stærk og kræver derfor ikke yderligere forstærkningerne i dette transfervinduet til holdet, der ifølge bold.dk's oplysninger får tilgang af midtstopperen Daniel Stenderup.

- Nej, jeg synes, at vi har en rigtig god trup. Nu må vi se, hvis der dukker noget op, så er vi der. Men jeg synes, at vi har en rigtig, rigtig god trup, siger Per Frandsen.

Per Frandsen er i gang med sin tredje sæson som Hvidovre-træner. Han har tidligere trænet AB, HB Køge og Brøndbys U19.


Af Anders Borup

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august