LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Optimistisk Stage vil være roligere på bolden

| Superligaen | 7 kommentarer
Optimistisk Stage vil være roligere på bolden
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 5,25 3,75 1,65
NordicBet 4,85 3,90 1,72
Oddset 4,60 3,75 1,77
Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement
AGF’s Jens Stage tror på, at aarhusianerne kan spille sig i top seks i den kommende sæson. Derudover siger den 21-årige altmuligmand til bold.dk, at han gerne vil blive mere rolig på bolden.

AGF missede i sidste sæson top seks, men et fint forår af aarhusianerne betød, at klubben alligevel spillede med om en plads i Europa League-kvalifikationen i slutningen af sæsonen.
 
FC København var dog en for stor mundfuld for AGF i den afgørende Europa League-playoff, og dermed var det løverne, der snuppede den europæiske plads.
 
AGF’s enlige målscorer i sæsonens sidste kamp mod FCK, Jens Stage, slår fast, at målet i den kommende sæson er at komme med i den øverste halvdel, når turneringens slutspil går i gang.
 
- Som de fleste andre hold i Superligaen så er målet selvfølgelig at komme i top seks, siger Jens Stage til bold.dk og fortsætter.
 
- Hvis vi skal i top seks, så kræver det nok, at vi får nogle flere point end vi plejer i efteråret, og så tror jeg helt klart på, at vi kan spille os i top seks.
 
- Hvis vi spiller op til vores bedste, er vi også berettigede til at komme i top seks, siger Stage.
 
Vil være mere rolig på bolden
I den forgangne sæson bed Jens Stage sig fast på AGF-holdet, og han fik pænt med spilletid særligt i den sidste halvdel af sæsonen, og han håber på, at han i den nye sæson bliver fast mand for AGF.
 
- Jeg håber meget på, at jeg bliver en fast del af startelleveren, og jeg vil bidrage med så meget som muligt til holdet, siger Jens Stage.
 
- Det er lidt svært at sige, hvilket rolle jeg helt præcist får, da jeg jo kan blive kastet lidt rundt på et par forskellige pladser. Men jeg vil gerne vise mere af det, jeg viste i sidste sæson i form af mål og intensitet, og så kan man altid forvente hårdt arbejde fra mig, forsikrer Stage.
 
Ser du helst, at du spiller på midtbanen?
 
- Jeg foretrækker midtbanen, men siger David (Nielsen, red.), at jeg skal spille back, så gør jeg naturligvis det. Men lige i øjeblikket befinder jeg mig bedst på højrekanten eller den centrale midtbane.
 
21-årige Jens Stage vil gerne bygge på sit spil i den kommende sæson, hvor han håber på at blive mere kølig, når han har bolden for fødderne.
 
- Jeg vil gerne være lidt mere rolig på bolden, når jeg modtager den på den første tredjedel af banen, og jeg vil blive bedre til at distribuere bolden dernedefra, siger Stage og fortsætter.
 
- Jeg kommer frem til en del chancer, og jeg tror på, at jeg nok skal få sparket nogle af dem i kassen, så mit fokus bliver nok mere i forhold til boldbesiddelsen og at være mere rolig med bolden.
 
Jens Stage spillede i alt 27 Superliga-kampe for AGF i sidste sæson.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

7 kommentarer

bruger 149448 16:24          
Der budgetteres vel med en top 3 placering i vanlig AGF selvforståelse???
Toon Toon! 16:26          
Selvfølgelig. Its coming home
Dr. Anker 17:51          
Der budgetteres vel med en top 3 placering i vanlig AGF selvforståelse???
Ja, det kan man da læse udfra artiklen. Det er klart det, Stage antyder. Vi budgetterer faktisk med Champions League - også selvom vi ikke har kvalificeret os. For nu må UEFA da snart give os et wild card - om ikke andet så til finalen, hvor vi hører til.

Sådan læser jeg i hvert fald artiklen. Kan man forstå den på andre måder?
bruger 129758 18:21          
Spiller han ikke højre kant og er han ikke også anfører?? Han var det imod FCK i den sidste kamp
BoroDane 18:21          
Som Jens næsten siger, så skal man jo budgettere med top-3, når man har truppen til medaljer. Det er da uambitiøst at gøre andet.
Snigskytten 18:55          
Bruger

Stage spiller der hvor David be´r ham om det og det kan være lidt over det hele. Men egentlig er han central midt
SBD 21:16          
Haha. Hvor må det være trist at være fan af et eller andet ligegyldigt og ikke kan finde på andet end at gentage sig selv. Jeg har et eller andet sted lidt medfølelse med jer
Tirsdag 19. februar
Mandag 18. februar