Luk

Origi sendte Liverpool til tops i sidste sekund

| Premier League | 40 kommentarer

Infoboks

Wolverhampton - Liverpool 0-1
Premier League
90' 0-1 Divock Origi

I 94 minutter stod det 0-0 mellem Wolverhampton og Liverpool, men Divock Origi dukkede op til sidst og blev matchvinder med et mål, der sender Liverpool på førstepladsen.

De tre tophold i Premier League skulle i kamp i løbet af lørdagen, og klokken 16.00 besøgte Liverpool Molineux Stadium, hvor Wolverhampton ventede.

Jürgen Klopps tropper kom med fire sejre på stribe. Senest dukkede de Everton med 4-1, og før det blev Southampton sat på plads med en 4-0-sejr. Merseyside-klubben havde understreget sin styrke i indeværende sæson.

Før opgøret havde Chelsea tabt til West Ham, så Liverpool havde mulighed for at hapse førstepladsen i Premier League.

Efter en svær sæsonstart var hjemmeholdet ved at finde fodfæste med fem point i tre kampe, og ingen mål indkasseret, så der var lagt op til et spændende opgør mellem de to mandskaber.

Det startede også intenst. 

Begge hold viste sig godt frem, og der var chancer i begge ender i løbet af det første kvarter.

Efterhånden som strabadserne skred frem udviklede det sig dog til at blive et opgør med få, men store chancer.

Liverpool-spillerne og Klopp kløede sig nok en smule i håret, da de gik til pause. For muligheder var der nok af.

Efter 31 minutter var Diogo Jota centimeter fra at score, da han satte pandebrasken på et præcist indlæg, men portugiseren fik på mærkværdig vis styret bolden udenom stolpen.

Kort tid efter var Andy Robertson på spil helt fremme som vanligt, men hans flade indlæg kom hverken Mohamed Salah eller Sadio Mané til.

I anden halvleg var det nærmest et identisk kampbillede, vi fik at se.

50 minutter var spillet, da Mohamed Salah flugtede bolden ind mod mål, men egypteren fik et dårligt træf, og så endte den hos spanske Thiago, der trådte i bolden og bøvlede med at få sendt en ordentlig afslutning afsted. 

I situationen afværgede Jose Sa flot i Wolves-buret.

Herefter kom Wolves bedre med og havde optræk til chancer, men helt farligt blev det ikke.

10 minutter efter udspillede sig en vanvittig situation, da Jota brændte en kæmpe chance.

Portugiseren kom helt alene igennem, da Jose Sa og en forsvarsspiller misforstod hinanden, og så kunne han lægge bolden i mål. Troede han.

To resterende Wolves-spillere reagerede nemlig heroisk ved at stimle sammen i mål, og det endte med, at Jota formåede at sparke kuglen lige på dem. 

Fortsat 0-0.

Energiudladningen i den sidste del af kampen var stor, og Mané var tæt på at blive kampens første målscorer efter små 87 minutter, men Jose Sa var på plads med en redning. Salah fik også en chance i tillægstiden, men afslutningen manglede noget saft.

Bedst som det hele lignede en målløs forestilling, slog Divock Origi til. Salah fandt ham tæt under mål, og så svigtede han ikke.

1-0 til Liverpool efter 94 minutters spil.

Dermed sætter Liverpool sig tungt på førstepladsen i Premier League med 34 point. Et point foran Chelsea.


Af Rasmus Glud

40 kommentarer

Betjenten 17:58          
Origi er bare en Anfield helt.
Balder24 17:59          
Sådan :) Origi er en kæmpe helt. Han fortjener sgu lidt mere spilletid efter den der.
Plastikfanen 17:59          
Fedt at se Klopp som havde han vundet CL igen.
Smör40 17:59          
Der var vist aldrig tvivl om den sejr efter Origi blev skiftet ind. 3 hårdt tjente point næste kamp ska vi spille bedre.
Campeones32 18:00          
dejligt at se at Wolves´ tidsudtræk gennem hele 2. halvleg ikke betalte sig. Jeg gentager mig selv: det er et KÆMPE problem og måske det største vi har i fodbold pt.
Fortjent sejr til Liverpool. Shit en afbrænder fra Jota.
Pegefingeren 18:00          
Dejligt med en sejr, hvor vi spiller skidt, men har flere chancer til mål.

Jeg har dyb respekt for, at Wolves står dyb, men det er virkelig trættende, når åbenlyst tidsudstræk ikke "straffes". Eksempelvis går der jo flere minutter med skader, hvoraf et par af dem er skader, hvor spilleren er ude for banen, og ruller ind. 5 min. er i den henseende en joke, og msn ser jo flere gange, at Wolves Beder hinanden om at tage det roligt osv.

Jeg synes personligt, at den del er et stigende problem i fodbold. Det bør ikke være rigtigt, at man kan "snyde" så mange minutter ud af en kamp på eksempelvis at fake skader, bruge ekstra lang tid på dødbolde og lade målmanden holde bolden væsentlig længere end de der 6 sekunder.
lfc_ob 18:00          
Divock, din dejlige dreng!!
Mané trænger til en tur på bænken. En skandale han får lov at spille fuld tid i dag...
Han er blevet en hæmsko for vores spil.
Onsdag 19. januar