LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Osama Akharraz ophæver med Viborg

| NordicBet Liga | 15 kommentarer
Osama Akharraz ophæver med Viborg
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Osama Akharraz og Viborg ophæver samarbejdet, da offensivspilleren ønsker at vende hjem til sin familie i København.

Osama Akharraz blev i foråret 2016 korsbåndsskadet, og siden sit comeback i foråret har han haft svært ved at sætte sit aftryk på Viborg.

Akharraz er nu blevet enig med Viborg om at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning, så han kan flytte hjem til familien i København.

- Osama har i en lang periode haft sine udfordringer, dels med den langvarige skade, men også med tilværelsen udenfor banen i Viborg. Han har et kæmpe ønske om at vende hjem til sin familie i København, og vi er nået til den konklusion, at det ikke giver mening at fastholde en spiller her, som ønsker at være et andet sted, siger sportschef Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

 -Vi er ærgerlige over, at det ender sådan, men det er den løsning, der giver bedst mening for begge parter. Vi ønsker Osama alt det bedste i fremtiden, og håber på, at han finder lykken igen.

Ifølge BT er Akharraz tæt på at blive præsenteret i FC Helsingør.

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

15 kommentarer

skkh 09:37          
Han tager nok en tur til Helsingør.

Fornuftigt. Gjorde det fremragende det første halve år - tak for 4-2 sejren i Herning, hvor fcm´s fans - efter at være kommet på 2-2 efter 0-2 nede - nåede at hive et "tillykke VFF med 10 år uden derbysejr"-banner op. Naturligvis en både vigtig og relevant bemærkning til denne artikel.

Efter den alvorlige knæskade i Odense i foråret ´16 har han ikke rigtig været i kampform og manglet motivation.

God vind fremover.
SotD 09:37          
Nå, så får vi da også en ny midtbanespiller... "hjem til vennerne". De er vel i Silkeborg.
badass 09:49          
Fair nok, men så kommer der vel forhåbentligt noget kreativitet ind??? Det et jo netop det vi mangler!
Marmeladen 09:54          
Ville være et kæmpe scoop for Helsingør. Der må være andre klubber der ser efter om de kan snuppe ham foran dem. Osama skal have tak for tiden i Viborg, og efter præstationen i 4-2 sejren over FCM, så vil han aldrig blive glemt. Held og lykke fremover!
skkh 10:02          
Badass:
Pierre Larsen, Tychosen, Bay, Arrieta og til dels Kallesøe, Sivebæk og Kamper skulle da gerne kunne noget kreativt fra midtbanen. Men det havde da været fedt at kunne beholde en topmotiveret Akharraz.
BluesKTBFFH 10:57          
Han har godt nok været et spild af penge.

2 års kontrakt, med angiveligt den højeste sign-on fee og løn i klubbens historie, og så det blev til sølle 16 Superliga kampe og 3 mål, og nu ophævelse uden nogen form for kompensation for ham... Utrolig synd for både spilleren og klubben.
Soccerpop 11:24          
Det var da lækkert han kunne hæve sin løn under genoptræningen på over et år og så snart han er klar til at spille igen, så får han lige kontrakten ophævet. Der skal ikke lyde nogen særlig stor tak til Akharraz herfra.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts