Luk

Osasuna brændte straffe i deler med Vigo

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Celta Vigo 0-0
La Liga
48' 0-0 Rubén Garcia

Efter et brændt Osasuna-straffespark endte det med 0-0 mellem Osasuna og Celta Vigo i mandagens La Liga-kamp.

Mandag aften mødtes Osasuna og Celta Vigo i La Ligas anden runde, og begge mandskaber var på jagt efter sæsonens første sejr.

Osasuna havde indledt med et 0-0-remis mod Espanyol, mens Celta Vigo tabte til de forsvarende mestre Atletico Madrid i første runde.

Fra kampens start lignede det, at Celta Vigo skulle kæmpe hårdest for at komme helskindet fra kampen, for Osasuna skabte godt med chancer fra indledningen.

Værterne spillede hurtigt og det gav problemer for Celta Vigo, men skarpheden udeblev for Osasuna, der særligt skabte gode muligheder i det første kvarter.

Celta Vigo noterede sig kun for et enkelt forsøg i første halvleg, og således endte det uden mål i de første 45 minutter.

I anden halvleg fortsatte Osasuna med at være ovenpå, og det kastede et straffespark af sig efter få minutter af anden halvleg.

Ruben Garcia gik til bolden, men Matias Dituro reddede flot og holdt således Celta inde i kampen.

Mod slutningen fortsatte Osasuna med at forsøge at åbne Celta Vigo op, og Chimy Avila fik to gode muligheder i overtiden.

Ind ville bolden dog ikke, og så endte det målløst mellem de to hold, der altså må på jagt efter sæsonens første sejr i tredje runde.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober