Luk

Osasuna fortsætter stimen med Betis-nullert

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Real Betis 0-0
La Liga

Osasuna og Real Betis formåede ikke at finde netmaskerne, da de to hold fredag aften spillede 0-0, da de mødte i La Liga.

Oprykkerne Osasuna var ubesejret i La Liga-sæsonen, da klubben fredag aften fik besøg af Real Betis i den bedste spanske række.

Det rakte dog kun til en midterplacering, da kun én af de fire kampe var endt med sejr til holdet, som desuden havde noteret sig for tre pointdelinger.

De seks point var dog to flere, end udeholdet havde på kontoen før opgøret. Efter nederlag i sæsonens første to kampe, havde Real Betis fået fire point i de seneste to kampe, og det skulle de forsøge at bygge videre på.

Det var et livligt opgør mellem de to hold, men skarpheden manglede for alvor i begge ender, hvor flere store chancer blev brændt.

Andres Guardado var tæt på for udeholdet efter godt ti minutters spil, da han sendte en afslutning tæt forbi stolpen.

Hos hjemmeholdet var især angriberen Ezequiel Avila livlig igennem opgøret. Kort før pausen havde han en god chance, mens hans afslutning endte lige på keeperen.

Kort inde i anden halvleg var han på spil igen, da han kom fri til afslutning i feltet. Han bragede dog bolden på overliggeren.

Ingen af de to hold formåede at finde netmaskerne, og derfor sluttede det hele 0-0. Osasuna har derfor fortsat ikke tabt i denne sæson, mens Real Betis har fem point efter fem kampe.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober