Luk

Osasuna kvaste Alaves i målrigt opgør

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Alaves 4-2
La Liga
20' 1-0 Rubén Garcia
26' 2-0 Ezequiel Ávila
27' 2-1 Victor Laguardia
45' 3-1 Roberto Torres
51' 3-2 Lucas Pérez
55' 4-2 Juan Villar

I en både chancerig og målrig affære vandt La Liga-oprykkerne fra Osasuna søndag eftermiddag 4-2 på hjemmebane over Alaves.

La Liga-oprykkerne fra Osasuna skulle søndag eftermiddag forsøge at bygge videre på en fornuftig sæsonstart, hvor de har bidt sig fast i midterfeltet, da de på hjemmebane tog imod Alaves.

De to hold kom begge ud for at tage de tre point, og der blev i kampens første tyve minutter produceret en række store chancer, ikke mindst til Alaves.

Ikke mindst Mubarak Wakaso brændt flere gode muligheder for udeholdet, og så gik det pludselig galt i den anden ende.

Luis Ezequiel Avila modtog en dyb stikning i feltet, sparkede den første gang fladt ind foran mål, hvor Ruben Garcia dukkede op og skubbede 1-0-scoringen over stregen for Osasuna.

Fem minutter efter var Avila på spil igen, da han helflugtede et indlæg fladt og kontrolleret i kassen fra kanten af feltet til 2-0.

Igen få minutter senere blafrede gardinet, denne gang i den anden ende, hvor Victor Laguardia løb fri i feltet og sparkede første gang på et oplæg fra Martin Aguirregabiria og kunne se bolden stryge i kassen til 2-1-reducering for Alaves.

Omkring pausetid gik der en mindre straffesparkskonkurrence i gang. 
Roberto Torres sparkede 3-1 i kassen fra pletten for Osasuna efter en hånd på bolden lige før første halvlegs udløb, men kort efter pausen reducerede Lucas Perez  til 3-2 for Alaves på et straffespark dømt for benspænd.

Derefter blev der igen dømt straffe til hjemmeholdet for en hånd på bolden, hvilket Juan Villar omsatte til 4-2.

Begge hold fortsatte kampen ud med at skabe chancer, ikke mindst et sprudlende Osasuna-hold, som med lidt held kunne have scoret både seks og syv mål.

Det endte dog 4-2 til hjemmeholdet, som med sejren sprang op på ottendepladsen i La Liga.

Alaves ligger lige over nedrykningsstregen. 
 


Af Thor Carlskov
Tirsdag 25. februar
Mandag 24. februar