Luk

Osasuna sænkede Villarreal trods chokstart

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Villarreal 2-1
La Liga
5' 0-1 Pau Torres
46' 1-1 Facundo Roncaglia
79' 2-1 Ezequiel Ávila

Osasuna kom bagud efter fem minutters spil, men i anden halvleg vendte de kampen på hovedet og vandt 2-1 mod Villarreal i La Liga.

Efter fire kampe uden sejr skulle oprykkerne Osasuna lørdag aften forsøge at komme tilbage på sporet, da Villarreal kom på besøg i La Liga.

Hjemmeholdet lå før kampen nummer 14 med hele fem uafgjorte kampe og en sejr i løbet af de første syv, men de skulle gerne have endnu en sejr her for at rykke længere frem i tabellen.

Gæsterne kom til kampen med tre sejre i de seneste fire, hvor kun en udekamp mod FC Barcelona var blevet tabt, og det var også Villarreal, der kom bedst fra start lørdag aften.

Kampen var kun fem minutter gammel, da Pau Torres skovlede en bold over stregen, efter et frispark var blevet sendt i feltet. Bolden dansede omkring målstregen et par gange, inden den endte hos forsvarsspilleren, som sendte den i mål.

Osasuna havde svært ved at blive helt farlige i løbet af første halvleg, og de var fortsat bagud 1-0 ved pausen. Men fra anden halvlegs start ændrede det sig.

Anden halvleg var kun 40 sekunder gammel, da en bold endte for fødderne af Facundo Roncaglia på kanten af feltet. Her bragede han bolden i kassen og bragte Osasuna helt tilbage i kampen.

Ti minutter før tid lykkedes det igen hjemmeholdet at komme på måltavlen. Bolden landede foran Chimy Avila i feltet, og han drejede bolden i kassen til en Osasuna-føring.

Den føring holdt resten af kampen, og Osasuna kunne for anden gang i sæsonen fejre en sejr. Oprykkerne ligger nu nummer 11 med 11 point - samme antal som dagens modstander på niendepladsen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober