Luk

Osasuna sejrede til sidst i Villarreal

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Villarreal - Osasuna 1-2
La Liga
26' 0-1 Lucas Torro
55' 1-1 Gerard Moreno
87' 1-2 Ezequiel Ávila

Villarreal og Osasuna så længe ud til at dele, men gæsterne fra Osasuna udnyttede et forsvarskiks i kampens slutfase til at sikre en 2-1-sejr i La Liga.

Osasuna skulle søndag aften forsøge at hente et resultat ude mod Villarreal i La Liga.

Der var tale om to hold, der begge ville have en sejr med fra opgøret, og det gav flere passager med hårdt spil og dueller.

Målscoringen blev åbnet af Lucas Torro halvvejs i første halvleg.

En bold i feltet endte hos midtbanespilleren Torro efter en omstilling, og han kunne med en fin afslutning sende bolden i nettet fra ti meters afstand.

Den føring stod på det meste af halvlegen, og det var Osasuna som nærmede sig en yderligere scoring i første halvleg.

Alligevel var det tæt på, at Gerard Moreno kunne udligne føringen, men hans afslutning i den forlængede spilletid blev taget af stolpen.

Det betød, at Osasuna gik til pause med en 1-0-føring.

Forsvarskiks gav sejren til Osasuna

I anden halvleg fortsatte Villarreal det pres, som de havde igangsat før pausen.

Efter 55 minutter kunne Gerard Moreno høste frugten af dette, og udligne med en flot, næsten sidelæns helflugter efter et oplæg fra Alfonso Pedraza.

Her fra bølgede kampen den efterfølgende halve timer, med chancer til begge hold i begge ender.

Fem minutter før tid var det tæt på, at Villarreal kunne have taget sejren, men den tilfældige bold foran mål kastede ikke en scoring af sig.

I stedet kunne gæsterne minuttet senere løbe op og gøre det onde ved Villarreal.

En dårlig tilbageaflevering fra Aissa Mandi blev opsnappet af Chimy Avila, og han kunne uden problemer løbe direkte mod mål, hvor han fladt lagde bolden under Geronimo Rulli i Villarreal-målet til 2-1.

Tydeligvis en kold spand vand i hovedet for hjemmeholdet, som de efterfølgende minutter kæmpede bravt for at komme tilbage i opgøret før slutfløjtet, og ad flere omgange var ganske tæt på.

Det lykkedes dog ikke for hjemmeholdet at sikre den forløsende scoring, og Osasuna kunne fejre alle tre point, som giver en femteplads i La Liga.


Af Cillian Murphy
Mandag 29. november