Luk

Osasuna tog femteplads med overtidsscoring

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Mallorca - Levante 1-0
La Liga
74' 1-0 Ángel Rodriguez
85' 1-0 José Luis Morales
Osasuna - Rayo Vallecano 1-0
La Liga
90' 1-0 Manuel Sanchez

Osasuna spillede sig lørdag op på en femteplads i La Liga, da de med en overtidsscoring på hjemmebane slog Rayo Vallecano med 1-0.

Lørdag var der også La Liga på tapetet, hvor et par af sæsonens tidlige, positive overraskelser tørnede sammen i form af Osasuna og Rayo Vallecano.

Inden kampen lå Vallecano nemlig på femtepladsen to point foran modstanderen fra Osasuna, som med en sejr kunne overtage femtepladsen fra deres gæster.

Gæsterne fra Vallecano havde til opgøret brandvarme Radamel Falcao i startopstillingen, som havde scoret i sine tre seneste optrædener, men lørdag lykkedes det ham dog ikke at forlænge den stime.

De to hold skulle nemlig vise sig at udligne hinanden langt det meste af kampen, og det lykkedes faktisk slet ikke gæsterne at få en afslutning inden for rammen.

Det gjorde det til gengæld for hjemmeholdet Osasuna, som i overtiden sikrede sig alle tre point ved den unge venstreback, Manu Sanchez, som havde forladt sin position i venstresiden til fordel for målfeltet, hvor et godt indlæg fandt ham i fri position, og så pandede han den ind til 1-0.

Det kunne gæsterne ikke svare tilbage på, og dermed overtog Osasuna femtepladsen i La Liga fra deres modstander, som dog stadig ligger flot til efter otte kampe med 13 point.

Andetsteds blev det også til en 1-0-hjemmesejr, da Mallorca tog imod Levante, som har fået en skidt start på sæsonen med kun fire point i otte kampe. 

Mallorcas Iddrisu Baba scorede kampens enlige mål og sendte med det Mallorca op på 11 point og en foreløbig 11.-plads.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december