Luk

Luk

Oscar bekræfter: Stadig dialog med Barcelona

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Villarreal
La Liga (22/05)
Oddset 2,00 3,90 3,40
bwin 1,98 3,80 3,40
bet365 1,90 4,00 3,50

Den tidligere Chelsea-spiller Oscar bekræfter, at han er i dialog med Barcelona om et muligt skifte, men lige nu har klubben problemer med at få plads i lønbudgettet.

I januar 2017 skiftede den brasilianske kreatør Oscar Chelsea ud med kinesiske Shanghai Port, men nu kan den 30-årige midtbanespiller være på vej mod et opsigtsvækkende comeback til europæisk fodbold.

Brasilianeren har på det seneste været kædet sammen med Barcelona, og nu bekræfter han selv, at han er dialog med den spanske storklub. Det trækker dog ikke op til et skifte her i januar.

- Dialogen med Barcelona er ikke ovre endnu, og der er stadig flere ting, vi skal tale om. Nu har de et problem med at registrere spillere, som det skete med Dani Alves og Ferran Torres, siger Oscar ifølge Gianluca Di Marzio og tilføjer:

- Jeg er også i dialog med Shanghai, men det kan måske ske til sommer.

Oscar, der er kaptajn i Shanghai Port, har lige nu kontrakt med til udgangen af 2024. Han er noteret for 170 kampe, 50 mål og 93 oplæg i klubben.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Slettet(031913221905) 13:10          
Med til historien hører, at det er Oscars agent (samme som Coutinho), der har tilbudt Oscar til Barcelona efter de nye lønningsregler i kinesisk fodbold. Barcelona har eftersigende meddelt ham, at de kun er interesserede hvis han går ned til minimumsløn ligesom Dani Alves.

Hvis man kan få Oscar gratis og betale et minimum i løn kan jeg godt forstå det, ellers kan jeg ikke. Man mangler ikke ligefrem midtbanespillere af hans type.
fussballfussball 14:13          
Nej nej nej nej bare nej! Ham skal de ikke have. Hvad skal de dog bruge ham til. Han har rundet 30 og har ikke præsteret på topniveau i flere år, hvordan skulle han så kunne løfte det her kriseramte hold op
MistGoose 14:13          
Hvis det passer med lønnen kan jeg se fidusen. Ellers kan jeg virkelig ikke se hvad Barcelona vil med ham
Chris1234 14:28          
@fussball man sagde det samme om Paulinho. Og han gjorde det jo faktisk helt fint taget i betragtning hvad man havde forventet.
fussballfussball 15:32          
Chris1234

Enig Paulinho gjorde det fint, og lavede vigtige indhop, men det Barca paulinho var på er et andet end det Oscar kommer til at spille på, den opgave kan jeg slet ikke se blive løst godt, men ligger mig fladt ned når jeg tager fejl
Lebongo 20:23          
Han stats er godt nok vilde, men Kina er nok heller ikke så højt et niveau.

Han har kontrakt til 2024. Så hvis de får ham gratis må man sige det lidt af et scoop. Alt andet er risky. Håber personligt ikke det sker.
billebums 20:27          
Fint for ham lige at tage et stop i Barcelona inden han skifter til FCM så han kan modnes.
Søndag 22. maj