Luk

Oscar Wendt vil slutte karrieren i Gladbach

| Bundesliga | 5 kommentarer

Infoboks

Augsburg - Mönchengladbach
Bundesliga (29/02)
bet365 3,40 3,75 2,00
NordicBet 3,25 3,70 2,14
Oddset 3,20 3,55 2,10
YouBet 3,25 3,60 2,10

Den tidligere FC København-spiller Oscar Wendt håber at slutte karrieren enten i Gladbach eller i hjemlandet Sverige.

34-årige Oscar Wendt har kontraktudløb med Gladbach til sommer, og han regner med, at det enten bliver en forlængelse eller en retur til Sverige.

I hvert fald kan han ikke forestille sig at spille for en anden Bundesliga-klub.

- Det er mit drømmescenarie at slutte karrieren i Gladbach. Jeg har meget, meget svært ved at forestille mig, at jeg kunne fortsætte i en anden Bundesliga-klub, siger Wendt til Kicker.

- Min mavefornemmelse fortæller mig, at jeg enten spiller resten af min karriere i Gladbach eller tager tilbage til Sverige i de sidste år i min karriere.

Oscar Wendt fastslår, at han stadig er motiveret til at spille, selvom han er fyldt 34 år.


Af Sara Margren

5 kommentarer

Tropico 14:46          
Han må ellers gerne komme hjem i en enkelt sæson i Parken. Niveauet er stadig langt over de tre andre. Bengtsson er også på vej væk til sommer - Boile måske sommeren efter.
CCDK 15:09          
Nej tak.
Wendt var klasse da han var i FCK men jeg ser gerne vi stopper med at hive ´´ færdige´´ spillere hjem. Det er gået godt med Doye og til dels Pierre men ser hellere vi går efter noget med potentiale i stedet for.
CopenhagenNoice 16:07          
Han har gjort det sindsygt godt. Også i denne sæson, på trods af en drilsk skade. Og det jo det der kunne være et problem. Ikke motivation eller grundform, for han står lige så skarpt som han plejer. Men når man er 34år melder småskaderne sig bare hyppigere. Så uanset hvor stor stjerne han har hos os fans, er han en lottokupon..og dem har vi nok af lige pt.
TR1986 16:33          
Han må ellers gerne komme hjem i en enkelt sæson i Parken. Niveauet er stadig langt over de tre andre. Bengtsson er også på vej væk til sommer - Boile måske sommeren efter.
Hvorfra har du fået den idé at Pierre Bengtsson er på vej væk fra FCK? Han har en attraktiv kontrakt med FCK der løber til sommeren 2022. Hvilken klub der er mere attraktiv end FCK, skulle ville hente ham på det her tidspunkt af hans karriere? Jeg synes det ser okay ud på FCKs venstreback. Ja Bengtsson er ikke perfekt, men han kender Ståles filosofi og er gennemrutineret. Når Oviedo igen kommer op i topform, så bliver han en gevinst. Boilesens skadeshistorik bekymrer, men hans topniveau er imponerende og jeg tænker der bliver satset på ham stille og roligt når han er helt klar igen. FCK har nærmere brug for en central midtbanespiller samt en højrekant.
Tropico 18:51          
Fordi Ståle har sagt, at én af vores tre venstrebacks skal videre til sommer, da Boilesen bliver kampklar igen. Tvivler på, at Oviede bliver skippet, da hans topniveau er over de to andre, og Boilesen fortjener at få mindst ét år med kontinuerlig spilletid efter sin skade. Bengtsson er også ved at være gammel, så mon ikke der er en klub i Sverige, som ønsker ham.
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar