LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Oskar Buur skal prøvetræne i Wolverhampton

| International | 13 kommentarer
Oskar Buur skal prøvetræne i Wolverhampton
Foto: Brabrand IF

Infoboks

Bristol City - Wolverhampton
FA Cup (17/02)
bet365 4,75 3,50 1,90
NordicBet 4,25 3,45 1,92
Oddset 4,10 3,40 1,87
Stream Bristol City – Wolverhampton på Eurosport Player
Advertisement
Brabrand meddeler, at klubbens nyerhvervelse Oskar Buur er blevet inviteret til prøvetræning i den engelske Championship-klub Wolverhampton.

Den tidligere AGF'er Oskar Buur skrev i sidste uge under på en aftale med Brabrand, men allerede nu kan han være på vej videre, afslører cheftræner Tom Søjberg på klubbens hjemmeside.

- Han er blevet inviteret til prøvetræning i Wolverhampten. Han er blevet set synet i træningskampe og er formentligt tabt for os. Vi har spillet ham ind fra start i alle træningskampene, så det er klart et træls tab for os nu. Men vi ønsker heller ikke at stå i vejen for denne chance til Oskar, siger Tom Søjberg. 

- Han er jo en rigtig dygtig fodboldspiller. Og vi har fået et rigtigt godt indtryk af Oskar. Han har fået en god uddannelse i AGF, ingen tvivl om det. Det, vi er lykkedes med i Brabrand, er, at vi på rekordtid har fået bygget noget defensivt på hans spil, og vi har fået pumpet noget selvtillid ind i Oskar. Og så kan det altså gå rigtigt stærkt i denne branche.

- Vi har arbejdet hårdt med at få gjort Oskar klar til startelleveren. Men vi håber selfølgelig, at Oskar slår til i England. Men ellers er han klar igen, hvis han vender hjem med uforløst kontrakt.

- Vi kan kun ønske ham held og lykke på rejsen og må nu kigge os om efter en spiller, der kan udfylde hans plads. Vi havde ellers fokuseret på en keeper, en venstre back og en angriber i den resterende del af transfervinduet. Men nu skal vi altså udfylde en plads mere, siger Tom Søjberg.

Oskar Buur har fået langt det meste af sin fodboldopdragelse i AGF, men fik altså ikke forlænget sin kontrakt, da den løb ud efter sidste sæson - nu venter måske et engelsk eventyr.

Brabrand-træneren fortæller til bold.dk, at man har en amatøraftale med Oskar Buur, og at der er derfor ikke umiddelbart bliver blandet penge ind i det, hvis Buur opnår kontrakt hos Wolverhampton.

Stream Bristol City – Wolverhampton på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

bjerghest 14:55          
Sikken en udvikling. Nogle AGF fans der kan fortælle om det var en fejl at lade ham gå på fri transfer?
brianbrisse10 14:55          
Virker godt nok underligt. AGF slipper en spiller som Wolverhampton åbenbart ser potentiale i. En prøvetræning er ikke ens betydende med en kontrakt, men efter trænerens udtalelser lyder det ikke bare som en prøvetræning.

Men godt nok mærkeligt ikke at være god nok til AGF og så kort efter ende i Wolverhampton.
XSDU 15:11          
Intet kan da efterhånden undre, når det gælder AGF....
TST 15:15          
brianbrisse10:
Nu har de jo ikke hentet ham endnu....
copenhagen 15:16          
Fordi det er wolves, er det jo ikke ensbetydende at det teknisk bedre. spørg bare gamle ab fans, der fik nogen tottenham spiller til låns
MSP176 15:17          
Slet ikke en superligaspiller - alt for klejn. Vandt alle biptest og det tror jeg fans lod sig dupere af i sin tid. Wieghorst brugte ham for syns skyld og fordi der kun var en 40 årig spanier udover ham. Ryger 90% sikkert hjem uden kontrakt.
b0nb0n 15:36          
MSP176 - Slog han dig af holdet som U15 spiller eller hvad. Haha!

OT:
Troede han var et stort talent. Så jeg håber han slår til min klub, kunne være fedt :)
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar