Luk

Otte kampe uden sejr for Teemu Pukki og co.

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Norwich - Brighton 0-0
Premier League

Norwich formåede heller ikke at få sæsonens første sejr lørdag, da de blot fik 0-0 mod Brighton i Premier League. Oprykkerne står derfor noteret for to point efter otte kampe.

Det er ikke nemt som oprykker i Premier League. Det har Norwich blandt andet fundet ud af i denne sæson, da de efter syv runder fortsat var uden en sejr og stod noteret med et enkelt point.

Det blev dog ikke meget bedre lørdag, da de hjemme på Carrow Road tog imod Brighton.

Her havde begge mandskaber nemlig store problemer foran mål, da det kun var få gange, at de faktisk ramte inden for målrammen. Inden pausen var det dog gæsterne, der var farligst.

Brighton formåede nemlig at lægge et stort pres på hjemmeholdet, og efter 24 minutter var det tæt på at give gevinst. 

Her faldt Brightons Neal Maupay nemlig til jorden efter en duel i feltet, og så blev der i den grad appelleret for et straffespark. Der var dog ikke noget at komme efter, og derfor fik gæsterne ikke chancen fra straffesparkspletten.

Norwich havde vanen tro Teemu Pukki med fra start, mens danske Jacob Lungi Sørensen slet ikke var med i truppen.

Og netop Pukki var tæt på at sparke sejren til Norwich, da han i anden halvleg kom helt fri i Brighton-feltet og sendte et godt skud afsted mod mål. Der er dog intet, som går den finske angribers vej i denne sæson, da forsøget røg forbi mål.

Begge hold kæmpede for at få åbnet ballet, men der kom ikke gang i måltavlen denne lørdag på Carrow Road, da kampen endte 0-0.

Oprykkerne fra Norwich er dermed fortsat solidt plantet i bunden af Premier League uden en sejr i denne sæson.


Af Raymund Nelausen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december