Luk

Ousted storsejrede på god dansk dag i MLS

| Major League Soccer | 0 kommentarer

David Ousted og Chicago smadrede New England med hele 5-0 i MLS, hvor Niko Hansen var med til at besejre LA Galaxy med 3-1.

Tre danskere var mulige deltagere, da MLS natten til torsdag afviklede en håndfuld midtuge-kampe, og bedst gik det for David Ousted og Chicago Fire.

Den danske keeper var således mellem stængerne, da Chicago hjemme tog et skridt væk fra bunden efter en blandet sæsonstart med hele 5-0 over New England.

Også den 24-årige kantspiller Niko Hansen fik noget at glæde sig over efter en start på sæsonen, hvor han er kommet langsomt i gang på grund af en skade.

Hansen kom ind fra bænken, da Columbus Crew slog LA Galaxy med 3-1 i et opgør, hvor den kommende Manchester City-keeper Zack Steffen havde en stor redning på et Zlatan Ibrahimovic-forsøg ved stillingen 1-0, ligesom overliggeren også stod i vejen for svenskeren senere.

Knap så sjov en aften havde den tidligere OB'er Mathias Jørgensen. Han sad på bænken, da New York Red Bulls tabte sin tredje hjemmekamp i streg – 1-2 til Montreal.


Af Mikael Blond
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober