Luk

Overbevisende Atalanta trynede AC Milan

| Serie A | 23 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Atalanta 0-3
Serie A
26' 0-1 Cristian Romero
53' 0-2 Josip Ilicic
77' 0-3 Duvan Zapata

AC Milan kom aldrig i nærheden af point, da de tabte med 0-3 på hjemmebane mod Atalanta. Både Simon Kjær og Joakim Mæhle fik spilletid. 

Lørdag aften tørnede to af Italiens mest interessant hold sammen, da AC Milan, med Simon Kjær i startopstillingen, havde besøg af Atalanta, der havde henvist Joakim Mæhle til bænken fra kampens start.

Gæsterne kom bedst fra start i opgøret, hvor de sad på spillet. Det gav også den første afslutning, da en velspillende Josip Ilicic sparkede tæt forbi mål efter et kvarters spil.

Ti minutter senere var holdkammeraten Christian Romero skarpere, da han headede Atalanta foran efter et smart taget hjørnespark.

Hjørnesparket blev taget kort til Robin Gosens, der sendte bolden i nettet, hvor Romero sled sig frem mellem venner og fjender, inden han dirigerede bolden i nettet med sin pandebrask.

Fem minutter før pausen fik Zlatan Ibrahimovic muligheden for at udligne for milaneserne, da et indlæg havnede ved bageste stolpe, hvor den store svenske angriber stod forholdsvist fri.

Han fik dog lidt akavet sendt bolden forbi mål med sit lår, hvorfor AC Milan gik til pause bagud med 0-1.

Atalanta satte trumf på

Føringen blev fordoblet i det 53. minut, da Franck Kessie noget unødvendigt placerede en albue i ansigtet på Josip Ilicic i det kriminelle felt.

Det blev takseret til et straffespark, som Ilicic selv sparkede i nettet med en afslutning yderligt til højre, som Gianluigi Donnarumma dog var tæt på at redde.

Små ti minutter senere kom Joakim Mæhle på banen, da han fik de sidste godt og vel 25 minutter på banen.

Kort efter sendte Ilicic et indlæg i feltet til en helt fri Duvan Zapata, der dog headede over mål. Han fik også chancen et kvarter før tid, hvor han denne gang headede et hjørnespark på stolpen.

I forsøget på at fremtvinge en udligning blev Mario Mandzukic sendt på banen til sin debut, og han kom da også tæt på at fremtvinge en reducering, men det blev i stedet Zapata, der lukkede og slukkede, da han fik sin tredje gode chance indenfor et kvarters tid.

Den colombianske angriber blev spillet fri i venstre side af feltet efter en omstilling, og denne gang svigtede han ikke, da han sendte bolden i nettet tæt op af den nærmeste stolpe.

Sejren sender Atalanta op på en fjerdeplads med et point mindre end AS Roma. AC Milan topper stadig Serie A, da Inter samtidigt med denne kamp spillede 0-0 mod Udinese.


Af Andreas Roesen

23 kommentarer

Aristoteles 20:02          
Wow - det var godt nok en ringe kamp af Milan. Øv.
Donnarumma var ganske enkelt elendig i dag - på en gennemsnitlig dag havde han nok snuppet alle skudende mod mål. Leao var helt væk og kunne end ikke tæmme bolden. Zlatan var en kæmpe skuffelse i dag. Generelt et Milan hold der ikke kunne kombinere bolden eller få tingene til at fungere.
Tommelfinger op til Atalanta - de spillede flot bold og vandt fortjent.
Op på hesten igen Milan.
Eneste glæde i denne runde var Inters pointtab.
Maurito 20:03          
Atalanta er så uhyggeligt stærke - slet ikke til at se, at Gomez mangler på det hold. De er bestemt en af kandidaterne til scudettoen. Milan skal kæmpe hårdt for top 4. Det bliver spændende i år.

Forza Milan!
maldini94 20:03          
Av av.

Man må bare anerkende Atalanta for at være et sindssygt dygtigt hold, når de rammer dagen. Samtidig et noget amputeret Milan hold.
bruger 187726 20:05          
Det her er starten på Milans forventede nedtur. De ligger nr 4-5 stykker indenfor en måned eller 2
tue69 20:05          
Og tænk at Atalanta havde en off-periode lige omkring de afgørende CL-kampe. Det havde set vildt ud hvis de havde holdt nogenlunde niveau igennem der.

Vildt at de kan være så stærke, med tanke på al den ballade det har været om talismanen Gomez.
maldini94 20:06          
@tue69

Hvorfor er Gomez kommet i unåde hos Atalanta? Kontraktforhandlinger?
Martinovic 20:08          
Det her er starten på Milans forventede nedtur. De ligger nr 4-5 stykker indenfor en måned eller 2
Forventede nedtur?
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts