Luk

Overbevisende Silkeborg måtte nøjes med 0-0

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - SønderjyskE 0-0
Superligaen Grundspil

Der var masser af chancer i begge ender i opgøret mellem Silkeborg og SønderjyskE, men efter flere afbrændere sluttede kampen med 0-0.

Mandag aften bød på den sidste kamp i den 1. runde af 3F Superligaen i denne sæson.

Oprykkerne fra Silkeborg bød SønderjyskE og deres nye træner Michael Boris på til dans på hjemmebane.

Silkeborg havde flere debutanter med fra start, hvor der blandt andet var plads til Nicolai Larsen på mål, som ser ud til at blive førstemålmand.

Boris hev ligeledes en debutant op af hatten, da han foretrak Duplexe Tchamba i midterforsvaret, mens Pierre Kantstrup var på bænken.

Trods titlen som oprykker så startede Silkeborg med en positiv, offensiv indstilling. Holdet pressede udeholdet i bund og havde optræk til flere fine chancer.

Nicolai Vallys var tæt på efter ti minutter, men han fik ikke ordentligt ram på bolden, som gik forbi mål.

Som kampen satte sig var det fortsat Silkeborg som dominerede, mens SønderjyskE spillede deres chancer på kontraangrebene.

Jeppe Simonsen og Emil Frederiksen var ofte en konstant trussel på omstillingerne, men trods en underholdende første halvleg, så sluttede den uden mål.

Efter pausen spillede Silkeborg fortsat en positiv omgang fodbold. Halvlegen stod især i Rasmus Carstensens tegn, som kom til utallige indlæg fra sin back.

20 minutter før tid fik udeholdet en kæmpe chance på en omstilling, hvor indskiftede Julius Eskesen sendte den ind til Frederiksen, som skovlede bolden over tæt under kassen.

Kort efter burde Silkeborg have scoret, da Sebastian Jørgensen blev sendt alene i dybden på en omstilling.

Lawrence Thomas kom flot ud af sit mål, og han fik pareret forsøget, som der efterfølgende blev vinket offside på.

I overtiden fik Frederiksen en kæmpe chance for at blive matchvinder for SE, da han trak ind i banen på en kontra, men et svagt forsøg blev nemt reddet af Larsen. 

Dermed endte kampen uden scoringer og med et point til hver, selvom kampen i Silkeborg var en ganske underholdende affære.
 


Af Theis Fischer Brandt

24 kommentarer

Desrouleaux 20:52          
Stærkt på bolden, men aldrig rigtigt farlige.

Godkendt start, men Helle & Magnus var savnede til at sparke bolden i kassen.
AndersP! 20:53          
Silkeborg ligner sig selv. Dygtige på bolden, dårlige offensivt og famlende rent defensivt. Emil Frederiksen skylder vel 1½ mål i dag.

Lawrence Thomas havde vel ikke en eneste redning i dag, udover den situationer hvor der måske/måske ikke var offside. Det samme kan så siges om Nicolai Larsen, dog, der kun skulle håndtere de afslutninger fra Emil.
Martinovic 20:54          
Silkeborg er ligesom FCN rigtig gode på bolden. Måske derfor de vælger plastikplænen.

Silkeborg var bedst i kampen og burde nok have udnyttet spilovertaget bedre, men SE havde også sine chancer.
NelleIF 20:55          
Boldbesiddelse SIF 67 procent. SE 33 procent. Skud indenfor målrammen: SIF 1, SE 3 ifølge bold.dk. Det er et fesent udbytte SIF. Men tillykke med et velfortjent point, SIF. Nu skal vi bare til at være langt mere effektive nu hvor det hedder Superliga :-)
Tjoh 20:56          
Man kan se tegningerne til hvad Michael Boris vil med SønderjyskE, og det kan sagtens blive fint hvis alle køber ind på det og der kommer resultater i mellemtiden så der er tid til at implementere det.

Men der er langt vej igen. Til sidst lignede det Glen Riddersholms udgave af de lyseblå i de kampe hvor modstanderen er boldbesiddende og kreative i boldomgangen. Det skyldes nok både mental og fysisk træthed.
Slettet(390549212407) 20:56          
Respekt for Silkeborg. De spiller fandme en flot omgang fodbold. De mangler effektivitet og kynisme, men er sikker på de nok skal skabe problemer for samtlige hold i ligaen. Vi er derimod pinligt ringe med bolden, og behandler den som var det en håndgranat. Få nu noget kreativitet ind på den midtbane. Alle kan fandme se, at det mangler.
roede_orm 20:59          
Jeg havde sandelig solgt den for et point inden kampen. Frygtede, at Silkeborg ville løbe os over ende.
Mandag 26. juli