Luk

Overblik: Brøndbys mulige rivaler i CL-playoff

| Champions League | 32 kommentarer

Infoboks

Wolfsberger AC - Salzburg
Bundesliga (25/09)
Oddset 7,35 5,20 1,35
bet365 6,50 5,25 1,33

Brøndby kan blandt andet løbe ind i Red Bull Salzburg eller Slavia Prag i playoff-kampene til Champions League.

Mandag trækkes der lod til playoff-runden til Champions League, og der kan meget muligt vente hård modstand til de danske mestre fra Brøndby.

Efter sidste uges resultater i Champions League står det klart, at Brøndby kan møde Red Bull Salzburg eller vinderen af tre forskellige opgør.

Det skyldes, at Brøndby er useedet i Champions Path i playoff-runden, og derfor skal holdet møde et af de fire højest seedede hold.

Red Bull Salzburg har flest koefficientpoint og er seedet, og det samme er Dinamo Zagreb, Slavia Prag og Olympiakos, som dog alle skal vinde i den kommende kvalifikationsrunde for at gå videre til playoff.

Taber Dinamo Zagreb eksempelvis samlet kvalkampene til Legia Warszawa, overtaget det polske hold Dinamos seedning, og så kan Brøndby løbe ind i Legia.

Brøndbys mulige modstandere i CL-playoff:

Red Bull Salzburg

Vinderen af Dinamo Zagreb-Legia Warszawa

Vinderen af Slavia-Prag Ferencvaros

Vinderen af Olympiakos-Ludogorets

De øvrige klubber, som kan gå videre til Champions League-playoff, men lige som Brøndby bliver useedet, er vinderen af Malmö FF-Rangers, vinderen af CFR Cluj-Young Boys og vinderen af Røde Stjerne-Sheriff Tiraspol.

Kampene spilles den 17./18. august og 24./25. august. 


Af Mikkel Nøhr

32 kommentarer

voldstiv 11:31          
Nå det ser jo heldigvis ikke svært ud. (Ironi)
Meget heldigt de er sikret gruppespil
Sausageberg 11:31          
Helt klart modstandere, som man kan slå på en god dag!
hjemloes 11:32          
Selv hvis Brøndby gik ud og investerede massivt i spillere, ville de næppe have de store chancer for at slå de hold.
Sab 11:34          
Problemet er at de skal have 2 gode dage. Kan simpelthen ikke se Brøndby slå nogen af de seedede hold over 2 kampe. Ikke i nuværende forfatning. Men ok, der var heller ingen der forventede at de blev mestre.

Bolden er rund og 2-0 er den farligste afføring i fodbold
TR1986 11:38          
Når F.C. Midtjylland kunne vinde over Slavia Prag så kan Brøndby vel også. Dinamo Zagreb og Olympiakos bliver rene heksekedeler, især hvis de har hjemmebane i returopgøret. Salzburg er stærke, men et østrigsk hold bør Brøndby altid have en chance imod. Brøndby er underdogs imod alle de pågældene hold, men at de ligefrem skulle være chanceløse, er noget uambitiøst sluddder. Selvfølgelig har de en chance.
simonstof 11:43          
Jeg tror de største chancer ligger imod slavia Prag og Olympiakos.
DanskerDansker 11:48          
TR1986:

I princippet ja, men ser nu kæmpe forskel på det nuværende Brøndby mandskab og det daværende Midtjylland hold, der slog Slavia Prag. Men håber helt sikker på det bedste for dansk fodbold!
Torsdag 23. september