Luk

Overblik: Hele SIF-truppen fri for coronavirus

| Danmark | 2 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Viborg FF
NordicBet Liga (05/06)
bet365 3,80 3,80 1,85
Oddset 3,70 3,70 1,92
YouBet 3,75 3,55 1,91

Flere klubber har meldt ud, at ingen spillere og ledere er testet positive med coronavirus. Ingen klubber har meldt om positive test.

Tirsdag og onsdag har flere danske klubber været igennem de obligatoriske test for coronavirus, og torsdag er de så småt begyndt at få resultaterne.

Brøndby, FC Nordsjælland og SønderjyskE var de første Superliga-klubber til at melde om nul corona-smittede blandt spillere og ledere.

Siden er udmeldingerne så småt begyndt at komme, og her får du et overblik over de klubber, som har informeret omverdenen om, hvordan corona-testene er gået.

FC Midtjylland
Midtjyderne meldte sent torsdag eftermiddag, at ingen spillere og ledere er smittet med coronavirus. Den første testkamp venter fredag mod AaB.

Brøndby
Brøndby meldte torsdag ud, at ingen spillere og ledere er smittet med coronavirus. Klubben lægger ud med testkamp mod Lyngby Boldklub fredag.

FC Nordsjælland
Meldingen kom torsdag eftermiddag. Ingen i Farum-klubben er smittet med coronavirus.

SønderjyskE
Haderslev-mandskabet er gået fri for coronavirus, meddelte klubben torsdag eftermiddag. Klubben indleder med testkamp mod Kolding IF fredag.

Silkeborg IF
Silkeborg IF melder fredag hele truppen fri for coronavirus, efter truppen blev testet tirsdag. Lørdag venter Vejle i en testkamp.

AGF
AGF er corona-fri og har sågar indvilget i at medvirke i et testforsøg hos Aarhus Universitet.

Lyngby Boldklub
TV3 Sport fortæller i sin dækning af Lyngby Boldklubs kamp mod Brøndby, at alle spillere og ledere er testet negativ for coronavirus.

FC København
Torsdag aften kom meldingen fra hovedstaden - ingen hos de danske mestre er smittede med coronavirus, og klubben kan derfor med ro i sjælen spille testkamp mod OB fredag.

AaB
Nordjyderne kan fredag spille testkamp mod FC Midtjylland. Hele truppen og staben er således testet negativ for coronavirus, meddeler klubben torsdag aften.

Esbjerg
Fredag morgen meddeler Esbjerg, at samtlige spillere, trænere og stabsmedlemmer omkring Superliga-truppen er blevet testet negative.

AC Horsens
AC Horsens er som det eneste Superliga-hold ikke blevet corona-testet, da man ikke skal afvikle træningskampe inden genstarten, fortæller direktør Kristian Nielsen til B.T.

Også 1. divisionsklubberne er begyndt at melde ud om tests.

FC Fredericia
FC Fredericia meddelte torsdag, at alle spillere, trænere og holdledere er blevet testet negative for coronavirus.

Vejle Boldklub
Vejle Boldklub, der 14. maj meldte om en positiv corona-test hos en unavngiven spiller, kan fredag oplyse, at alle nye tests er kommet negative retur.

HB Køge
Hele HB Køge-truppen er corona-fri, meddeler klubben fredag.

Viborg
Alle spillere, trænere og stabsmedlemmer er gået fri af coronavirus i Viborg, meddeler klubben fredag. 

Vendsyssel FF
Vendsyssel melder fredag, at både spillertrup og trænerstab er testet negative for coronavirus.

Køb billet til AGF's drive-in-arrangement på Tangkrogen her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni