Luk

Overblik: Superliga-spillere med udløb

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (29/05)
bet365 5,75 4,00 1,57
NordicBet 4,90 4,40 1,60
Oddset 5,20 4,20 1,62
YouBet 5,15 4,50 1,62

Her er et overblik over de Superliga-spillere, der har kontraktudløb eller forestående klubskifter til sommer.

3F Superligaen er efter planen færdig den 29. juli i denne sæson, men en lang række spillere har kontraktudløb den 30. juni.

Spillerforeningen og Divisionsforeningen er blevet enige om en aftale, der sikrer, at spillerne med udløb kan forlænge deres kontrakter til 31. juli, hvilket nogle allerede har benyttet sig af.

Her følger en oversigt over Superliga-spillere med udløb eller forestående klubskifter denne sommer.

AC Horsens:
Peter Nymann, Matthias Præst, Michael Lansing, Oliver Drost, Erhan Masovic (lejet i Club Brugge), Ayo Simon Okosun (lejet i FC Midtjylland), James Gomez (lejet i Real de Banjul)

AGF:
Mustafa Amini, Jakob Ankersen, Kevin Diks (lejet i Fiorentina), Daniel Thøgersen (udlejet til Kolding)

Brøndby:
Kasper Fisker, Michael Tørnes, Samuel Mraz (lejet i Empoli)

Esbjerg:
Markus Halsti, Rodolph Austin, Mads Kikkenborg, Mathias Rosenørn, Mohammed Dauda (lejet i Anderlecht), Vito Mannone (lejet i Reading), Franz Brorsson (lejet i Malmö FF), Rafal Kurzawa (lejet i Amiens), Søren Reese (lejet i FC Midtjylland), Ante Erceg (lejet i Brøndby)

Hobro:
Jonas Brix-Damborg, Rasmus Minor, Nicholas Gotfredsen, Brandon Onkony, Simon Jakobsen, Kerim Memija (lejet i Vejle), Emmanuel Sabbi (skifter til OB 1. juli)

FC København:
Dame N'Doye, Ragnar Sigurdsson

FC Midtjylland:
Tim Sparv, Patrick (lejet i Flamengo)

FC Nordsjælland:
Abdul Mumin, Nicolai Larsen, Mikkel Damsgaard (skifter til Sampdoria)

Lyngby:
Forlænget til 31. juli: Martin Ørnskov, Lasse Fosgaard, Jesper Christjansen, Thomas Mikkelsen, Frederik Schram, Kasper Enghardt, Lasse Nielsen, Rezan Corlu (lejet i Brøndby)

OB:
Jacob Barrett Laursen

Randers FC:
Johnny Thomsen, Tosin Kehinde (lejet i Feirense), Tobias Damsgaard (udlejet til Vendsyssel)

Silkeborg:
Rafael Romo, Frederik Møller, Kees Luijkcx, Marc Rochester, Shkodran Maholli, Filip Lesniak (lejet i AaB), Junior Brumado (lejet i FC Midtjylland)

SønderjyskE:
Johan Absalonsen, Theofanis Mavromattis, Joao Pereria, Eggert Jonsson, Sebastian Mielitz, Nicholar Marfelt, Emil Frederiksen (lejet i Heerenveen), Artem Dovbyk (lejet i FC Midtjylland)

AaB:
Jeppe Pedersen, Filip Lesniak (udlejet til Silkeborg), Jakob Blåbjerg (udlejet til Vendsyssel)

Forlænget til 31. juli: Patrick Kristensen, Jores Okore, Søren Tengtstedt, Aramis Kouzine 

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren

8 kommentarer

maxbakketop 09:38          
Patrick Kristensen - Ham bør vi da beholde. Det er altid godt at have svensknøglen klar
Jores Okore - Jeg er ikke sikker på om han vil forlænge, men jeg synes bestemt stadig at vi kan bruge ham.
Søren Tengtstedt - Det er jo ikke meget tillid han får fra trænerteamet, så ham trorj eg ikke at man beholder.
Jeppe Pedersen- Ham er jeg ikke ret sikker på.
Aramis Kouzine - Har han overhovedet nået noget siden vi fik ham signet? Sikke en skam, jeg håber at vi beholder ham, så vi kan se hvad han kan.
Filip Lesniak (udlejet til Silkeborg) - Ham får vi helt sikkert ikke tilbage.
Jakob Blåbjerg (udlejet til Vendsyssel) - Ham må de for min skyld gerne beholde.
Dopermann 09:24          
Der er stor forskel på om, en spiller har kontrakt udløb, om hans lejekontrakt udløber eller han skal skifte klub.

Det burde være lettere for Horsens, at lave en aftale med Peter Nymann og Aab med Patrick Kristensen, da de sikkert gerne vil spille sæsonen færdig for deres klubber, end de spillere, der skal skifte klub.

F.eks. Sabbi til OB eller Mikkel Damsgaard til Sampdoria, her kan det jo ende med, at OB, Sabbi og Hobro bliver enige med hinanden om, at Sabbi spiller færdig i Hobro, mens Sampdoria vil have Mikkel Damsgaard, når dennes kontrakt udløber. Det samme kan ske med udlejede spillere, at der bliver forskellige løsninger og det derfor kommer til, at ramme klubberne lidt tilfældigt, da så mange klubber rundt om, kan have forskellige holdninger til, hvad de ønsker at gøre.

Det er sgu lidt noget rod, men der er nok ikke så meget, at gøre ved det i den givende situation.
Cerezo 10:01          
Man må sige at der er ret stor forskel på de enkelte klubbers situation. Brøndby har bl.a. udløb med en skadesplaget Fisker og Tørnes der er degraderet til tredjemålmand. Det etisk rigtige vil være at tilbyde dem en forlængelse på en måned, men især for Tørnes er det i så fald mest for lønnens skyld da han næppe får spilletid.

Så det er fremfor alt Mraz der er det store spørgsmålstegn ligesom for de øvrige Superligaspillere der ejes af eller skal skifte til udenlandske klubber, præcis som Dopermann er inde på. Måske vil man internationalt sige at spillerne er spærrede for resten af sæsonen, og så kan den allermest spegede situation være Brorssons i Esbjerg, da Malmö (hvis de får lov af de svenske myndigheder) starter en ny sæson mens Superligaen stadig er i gang.
Deja-Vu 10:51          
-
konge44 13:17          
Kom så Brøndby
Kurzawa til venstre back
Romo til målet
Mumin eller Minor til midterforsvaret
Emil Frederiksen til offensiv midt
Og Simon Makienok til angrebet

Ud med Fisker, Tørnæs, Mraz, Anceg, Jung og Schwabe
InfoMinisteren 17:15          
Bo Henriksen har heldigvis sagt, at han har forberedt sig selv, klubber og spillere på potentiel kontraktforlængelse til 1. august, og han allerede startede planerne for næsten 2 måneder siden.

Så lad og håbe det går meget gnidningsfrit. Mange klubber er jo i samme båd.
Dr Phil 21:56          
Det kan blive et kaos uden lige, hvis man ikke finder en løsning som er ens for alle, det gælder for såvel lejesvende, spillere som har et skifte på plads, og spillere med udløb. Vil spiller X, som har kontraktudløb, f.eks. være interesseret i at forlænge sin kontrakt til superligaens slut hvis han har tilbud fra andre lande, hvor vinduet måske endda er åbent når hans kontrakt udløber, fordi det er en klub fra en af de ligaer som dropper 19/20 sæsonen? Eller vil spiller Y risikere at forlænge kontrakten, hvis han allerede har en ny kontrakt på plads, som Sabbi allerede eksempelvis har for nuværende?

Vi kan meget nemt se klubber blive enormt decimerede, uden mulighed for at hente nye spillere, og der er jo ikke just kun tale om breddespillere - AGF kan f.eks. nemt miste Ankersen, Diks og Amini - FCK N´Doye og Sigurdsson. Altså kan det i høj grad være med til at afgøre medaljekampen.

I den anden ende af ligaen kan Esbjerg miste 10 mand, heriblandt Rudolph Austin, og så kan man vel knapt stille hold.

Mit bud er at en ret stor portion, særligt de udenlandske, spillere med kontraktudløb kommer til at takke nej til en kort forlængelse, og så er det vist så som så med hvor fair det bliver. Jeg mener man er nødt til at lade transfervinduet åbne 1. juli, som sædvanligt, eller som et absolut minimum lade klubber erstatte de spillere de måtte miste.
Torsdag 28. maj