Luk

Overlegne Bayern uddelte tæv til Lazio

| Champions League | 10 kommentarer

Infoboks

Lazio - Bayern München 1-4
Champions League Slutspil
9' 0-1 Robert Lewandowski
24' 0-2 Jamal Musiala
42' 0-3 Leroy Sané
47' 0-4 Francesco Acerbi
49' 1-4 Joaquin Correa

Bayern München tævede Lazio med 4-1 på udebane i Champions League, efter det stod 3-0 til tyskerne i første halvleg.

Bayern München tørnede tirsdag sammen med Lazio i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League.

Tyskerne havde ikke vundet de to seneste kampe i Bundesligaen og døjede med skader og coronavirus i truppen op til kampen, som blandt andet betød et fravær af Thomas Müller, Benjamin Pavard, Serge Gnabry og Corentin Tolisso.

Bayern startede i stedet med 17-årige Jamal Musiala, og det skulle vise sig at være en ganske god ide.

Hansi Flicks tropper fik en forrygende start på opgøret, for efter blot ni minutter havde Robert Lewandowski scoret til 1-0.

En skidt tilbagelægning af Mateo Musacchio blev opsnappet af Lewandowski, der afdriblede Pepe Reina i Lazio-målet, og så stod det 1-0 til gæsterne.

Bayern fortsatte dominansen, og efter knap en halv time blev det 2-0, og det var takket være 17-årige Musiala.

Den unge englænder sparkede bolden fladt i nettet efter gode kombinationer fra Alphonso Davies og Leon Goretzka.

Lazio-træner Smone Inzaghi reagerede ved at flå Mateo Musacchio ud efter en halv time, og ind i stedet kom Senad Lulic.

Lazio havde egentlig et par udmærkede optræk til chancer, men Bayern var bare uhyre kyniske, og kort før pausen blev det så 3-0.

Leroy Sane var over en returbold fra Kingsley Coman, og dermed endte første halvleg med lidt af en ydmygelse.

Knap var anden halvleg fløjtet i gang, før nedturen var total for Lazio, for efter et par minutter blev det 4-0 til Bayern. Denne gang smed Leroy Sane et indlæg i feltet, som Francesco Acerbi sendte i eget net.

Kort efter reducerede Lazio, da Joaquin Correa spadserede igennem en ganske passiv Bayern-defensiv og sparkede bolden ind til 1-4.

Her genvandt Lazio en anelse selvtillid og kom bedre med, men det kneb med at spille sig frem til de helt store chancer.

I stedet måtte Pepe Reina diske op med en god redning på Robert Lewandowski, der havde driblet sig igennem og afsluttede på nært hold.

Det forblev 4-1 til Bayern München, der dermed sikrede sig et overordentlig fornuftigt udgangspunkt før returkampen den 17. marts.


Af Sara Margren

10 kommentarer

Laksen6 22:54          
Nøj hvor var Lazio ringe. Flot sejr af Bayern, men tror stadigvæk de skal et gear eller to op, hvis de skal genvinde Champions League.
Lewandowski er gud 22:55          
Skøn sejr. 3 ting vi lærte.
1:Bayern har en alt for skal trup, når man kun kan besætte halvdelen af bænken.
2: vi møder kun rigtig modstand i den hjemlige liga, nu heddet den 17-1-0 i de sidste 18 cl kampe
3: Sule er pludselig blevet en mesterdribler
mmahen1962@hotmail.com 22:58          
Selvom de vinder 4-1, er der altså svagheder i det her bayern hold. Hvis de møder et skarpt kontra hold, vil de få problemer. Selv lazio kom frem til adskillige store chancer, men som hold var de bare for dårlige.
Spændende at se. Vil gerne se det her bayern hold mod city eller pool, bare for en mere lige kamp;)
aloevgaard 22:59          
Det så ud til at gå lidt for stærkt for Lazio spillerne. Men også et utroligt naivt forsvarsarbejde i 1. halvleg. De fejl de lavede er ikke tilladt mod Europas foreløbige bedste hold!
steiger 23:00          
Süle fik lige afdriblet flere italienere i dag end Cristiano R har formået hele sæsonen! Stærk indsats af den store og lynhurtige kampvogn.

Ellers en stille dag på kontoret for Bayern, der har et par niveauer mere i sig. Og det får de brug for senere i turneringen.
JLbayern 23:04          
En vigtig og fortjent sejr, men der er langt vej endnu spille mæssigt. Fair nok, at man magler et par klasse spilere, men er sgu ikke imponeret i dag. Det var på en billig baggrund. Alt for meget sløseri og slaphed. Der skal strammes op ellers slutter det i kvartfinalen. Gal hvor er det tydeligt at nr 25 mangler.
Sizzco 23:05          
Hvor er Bayern dog et fantastisk fodboldhold at se som neutral tilskuere. Fantastisk spil og super intelligent fodbold. En fornøjelse!!
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar