Luk

Overrasket Kjær: Åge fortjener flot afsked

| EM | 9 kommentarer
Yussuf Poulsen om sin målfarlighed: Jeg har fokus på at komme tidligt i feltet
Yussuf Poulsen om landsholdets offensiv: Jeg skal ikke være den enlige angriber
Robertson sender et projektil i kassen for Skotland: Cypriotisk målmand uden chance
Fra ude i kulden til inde i varmen: Pierre Emile Højbjergs comeback til landsholdet
Det kan Real Madrid-fansene glæde sig til: Se Luka Jović med overlegent mål for Serbien
Overrasket Kjær: Åge fortjener flot afsked
Foto: Getty Images

Simon Kjær er overrasket over afskeden med Åge Hareide, men understreger, at spillerne står bag nordmanden frem til næste sommer, fastlår anføreren over for Ekstra Bladet.

DBU har valgt at skifte Åge Hareide ud med Kasper Hjulmand efter næste sommers EM-slutrunde. 

Det blev gjort officielt onsdag eftermiddag, og kort inden blev spillerne orienteret.

- Det kom som en overraskelse for os spillere. Vi har jo lige sagt farvel og god sommerferie til hinanden i god stemning efter sejren over Georgien, siger anfører Simon Kjær til Ekstra Bladet og håber på ro og fokus frem mod de kommende kvalkampe. 

Danmark har ikke tabt i ordinær spilletid i sine seneste 28 kampe under Åge Hareide, og Kjær vil give Hareide og assistent Jon Dahl Tomasson en god afsked. 

- Vi er professionelle og vil gøre alt for at arbejde hårdt for Åge og Jon - og for med EM-kvalifikation og en god indsats ved slutrunden at give dem den flotte afsked, de fortjener, siger Kjær. 

Hareide har med 1,81 point per kamp det bedste pointsnit af de danske landstrænere gennem tiderne. 

 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

Esrever 14:44          
Man frygter lidt at Hjulmand blot er denne fantastiske sælger med stor faglig indsigt og en formidabel evne til at formidle den når der snakkes med ledere og kollegaer. Der må have været folk i DBU der længe har været forelsket i Hjulmand og nu så den "perfekte" timing til at få ham på krogen... De glemte bare lige at vi stadig har en landstræner som leverer resultater og stadig bygger videre på holdets underholdningsværdi.
Siaya 14:47          
DBU er da efterhånden eksperter i at skabe drama og kløft mellem landstræner og DBU. Mere brænde på bålet. Lad os komme af med den landstræner der fik os i top 10 i verden. Tilbage til naiv "lækker" fodbold som vi ikke har fodboldspillere til at gøre. Vi skal ikke bare være i top 10. Vi skal være Brasilien som scorer mål på flot teknisk fodbold. Go davs
goooooool 14:50          
Don´t fix it if it ain´t broken. Man kan undre sig over DBU tør lave om på noget, som fungerer godt. Men tiden vil vise om det er en klog belutning.
Tingbørge 15:05          
Hold nu op med den statistik. Et nederlag på straffe til Kroatien er også et nederlag. Og til Slovakiet tabte DBU. Det skal med når man gør boet op.
ViborgVFF 15:06          
Højeste pointgennemsnit af alle

Ubesejret i 28 kampe

Fyret

Er der nogle der kan forklare mig ræsonnementet ?
Ludomania 15:40          
@ViborgVFF Ræsonnementet er simpelt nok. De håber at Hjulmand kan levere samme resultater. DBU vil så gerne have ´90ernes opbakning til landsholdet tilbage igen og det får de ikke med Hareide ved roret da TV eksperterne har udstukket en kurs om at det er kedeligt hvis Danmark ikke vinder med noget "festlig" Tiki Taka og med 4 mål i alle kampe.

Jeg forudser at vi vinder de første kampe under Hjulmand hvorefter nederlagene begynder at snige sig ind da Hjulmand er en uendeligt monoton træner der gentager sig selv igen og igen. Hvor vi i dag kan tiltuske os en ufortjent 1-1 kamp på en off dag vil fremtiden byde på en del 1-0 nederlag.
haraltidret 16:01          
Det er et selvmål af rang af DBU, at de ikke inden de offentliggør det nye landstrænerteam, informerer landsholdsspillerne samt det nuværende landstrænerteam, om beslutningen om at ansætte Hjulmand og Wieghorst som nyt landstrænerteam til næste sommer. At spillerne og Hareide/jon Dahl skal læse nyheden gennem pressen er ganske enkelt respektløst af DBU, og sikkert ikke noget der fremmer tilliden mellem spillerene og DBU, der i forvejen ikke har det for godt.
Onsdag 26. juni