Luk

Overrasket Wass: Glad på Braithwaites vegne

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Valencias Daniel Wass var overrasket over Martin Braithwaites skifte til Barcelona, men tror på succes til landsholdskammeraten i Barca.

Martin Braithwaite skiftede for nogle uger siden Leganes ud med mægtige Barcelona, og det skifte kom bag på Daniel Wass.

Valencia-spilleren er samtidig enormt glad på sin landsholdskammerats vegne over det flotte skifte.

- Jeg var overrasket, men jeg under Martin al den succes, han kan få. Det er pisse flot, at der igen er en dansker i Barcelona.

- Jeg havde ikke set den komme, men håber, han får kæmpe succes i klubben. Jeg vil følge ham tæt, siger Wass til bold.dk. 

Martin Braithwaite har vist lovende takter i sine første optrædener for Barcelona, og det kommer ikke bag på Wass. 

- Når man kommer til en ny klub, må man bare give den hele armen fra start, og det har Martin gjort. Det har set fint ud i hans første kampe, og han har også fået stor ros i medierne hernede.

- Han har nogle gode spidskompetencer, og så bliver det jo nok også lidt nemmere for ham, når han har verdens bedste fodboldspiller lige ved siden af sig.

- Han skal spille sammen med nogle fantastiske spillere, som kan fodre ham, og han har så meget kvalitet, at holdkammeraterne nok skal blive glade for ham, og han skal nok få hul på bylden, vurderer Wass.

Martin Braithwaite har spillet tre kampe for Barcelona. Han var i sin debut med i to scoringer, mens han også fik spilletid i storkampen mod Real Madrid på Bernabeu. 

 


Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

Chris4700 08:25          
Bare synd for MB rent sportsligt med den her udsættelse af fodbold. Når fodbold engang vender tilbage er Suarez blevet klar igen, og måske endda klubben har fået købt sig en ny stjerneangriber i form af Lautaro Martinez eller lignende... Og så er toget nok kørt for MB hos Barca
Azzurritalia 08:29          
Jeg tror, at han nok skal klare sig og få chancen igen.

MB har en mentalitet, som for mig virker langt bedre end Suarez´ mentalitet. Han læner sig ikke bare tilbage og ser på, at de andre tager pladsen.
Hastemand 10:45          
Kan godt være MB har en stærk mentalitet, men han har ikke niveauet. Tror også hans mulighed for at blive en del af start 11´eren næste sæson, er faldet markant med covid-19 udsættelsen af ligaen.
Retrospect 14:10          
Ligesom Wass er MB en spiller der får det optimale ud af sit talent. Hvis toget er kørt (og det kan jeg godt se det kan være) skal han nok komme fint videre til en anden klub når han vil det. Og det med en fed oplevelse i bagagen og flere penge på kontoen.

Men jeg tror da han bliver og kæmper for sin chance i noget tid og hvorfor ikke også gøre det.
Esrever 15:02          
Problemet er at han vel også gerne vil med til EM og gøre indtryk på den nye landstræner. Udtager man ham til Nations League hvis Suárez, Dembele, Coutinho eller eventuelle ny indkøb + Fati, Griezman og ham Argentineren holder ham ude af holdet i Barca?
Han har ikke rigtigt tiden til at prøve sin chance med mindre han faktisk lykkedes med den. Før CoViD stod han i en klasse situation hvor han kunne få massere af spilletid op til EM og maks misse lidt Nations League og et godt førstehånds indtryk på Hjulmand. Han ville have god tid til at finde et skifte til næste sommer og komme tilbage på landsholdet før næste slutrunde ved VM 2022. Nu er der kun et år til næste slutrunde hvor spillere som Sisto, Bruun Larsen, ASO, Andersen og Fischer m.fl. kan nå ind eller tilbage på holdet og snuppe hans EM-plads.
Fredag 3. april