Luk

Overtidsdrama da Lindstrøm og co. vandt sent

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Union Berlin 2-1
Bundesliga
22' 1-0 Djibril Sow
62' 1-1 Max Kruse
90' 2-1 Evan N'Dicka

Eintracht Frankfurt fik en 2-1-sejr søndag i Bundesligaen over Union Berlin dybt inde i tillægstiden, hvor det lykkedes Obite N'Dicka at score sejrsmålet på hovedet lige før lukketid.

Søndag eftermiddag bød Eintracht Frankfurt velkommen til Union Berlin i Bundesligaen.

Hjemmeholdet havde fra start Jesper Lindstrøm med igen, og han var med til i første halvleg at sørge for, at det var Frankfurt, som havde bolden det meste af tiden og efter tyve minutter også kom på 1-0 ved Djibril Sow.

Midtbanemanden fulgte op på en ripost, hvor han fra kanten af feltet bragede bolden op i øverste højre målhjørne.

Hjemmeholdet fortsatte med at presse på herefter, men det lykkedes ikke at score yderligere i første halvleg, og så kunne Union omgruppere og komme bedre ind i sagerne efter pausen, hvor de også fik udlignet til 1-1 på straffespark.

Max Kruse tog sig af sparket, og han svigtede ikke, da hans forsøg gik sikkert ind midt i målet.

Lindstrøm blev med et kvarter tilbage af kampen skiftet ud, da hjemmeholdet forsøgte at intensivere presset mod Union-målet, og bedst som det lignede en uafgjort mellem de to hold mod slutningen, dukkede Obite N'Dicka op til allersidst med hovedet og scorede til 2-1.

Det var holdets helt store profil Filip Kostic, der fandt forsvarsspilleren, og så endte hjemmeholdet med at tage alle tre point i det femte tillægsminut.

Resultatet betyder, at Frankfurt rykker op på 12.-pladsen i tabellen, mens Union bliver på sjettepladsen med fem point ned til stregen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar