Luk

Overtidsscoring snød Cagliari for sejren

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Cagliari - Venezia 1-1
Serie A
19' 1-0 Keita Baldé
90' 1-1 Gianluca Busio

Cagliari så længe ud til at kunne fejre sæsonens første sejr, men en overtidsscoring fra Venezias Gianluca Busio satte en stopper for hjemmeholdets fest.

I bunden af Serie A skulle både Cagliari og nyoprykkede Venezia forsøge at hente vigtige point, der kunne give tiltrængte skridt væk fra nedrykningsstregen.

Særligt skidt så det ud for Cagliari, som før kampen jagtede deres første sæsonsejr efter blot at have hentet to point i seks kampe.

Det var hjemmeholdet, der havde mest i den første del af kampen.

Ved flere lejligheder kom Cagliari igennem, hvor særligt Alessandro Deiola var tæt på at bringe sit hold foran ved flere lejligheder.

Det blev dog i stedet Keita Balde, der efter 19 minutters spil kunne bringe sit hold i spidsen.

Et indlæg blev slået mod angriberen, som kom højest og mødte bolden med et velplaceret hovedstød, som gik i mål uden chance for Niki Maenpaa i Venezia-målet.

Venezia bød sig lidt til, men det var hovedsageligt Cagliari der sad begivenhederne, og efter 39 minutter kunne Razvan Marin med lidt held have gjort det til 2-0, men hans afslutning ramte stolpen fra kort afstand.

Det betød at 1-0-føringen blev taget med ind i pausen.

Sen overtidsscoring slukkede festen

I anden halvleg var det et Venezia-hold der ville meget mere, og det kunne ses i kampstatistikkens spil og chancer.

Først var Mattia Armu tæt på at udligne i det 57. minut, men Alessio Cragno lavede en flot redning nederst i målet.

Syv minutter senere var det så Gianluca Busio, som kunne have bragt sit hold tilbage i kampen, men igen var Cragno i vejen i Cagliari-målet.

Cagliari bed fra sig ved enkelte tilfælde, men som det var tilfældet med omvendt fortegn i første halvleg, fik de ikke udbygget scoringen.

I stedet var de langt nede i eget felt, hvor Venezia kom tættere og tættere på.

Og i kampens andet minuts overtid kom scoringen så.

Gianluca Busio blev spillet fri i feltet efter flot opspil fra Venezia, hvor Daan Heymans havde sidste fod på.

Afslutningen var uden chance for Alessio Cragno, som opgivende måtte se sit hold gå fra sejrskurs, til nok engang at være uden sejr i rækken.

Resultatet holdt da også kampen ud, og det betyder at Cagliari fortsat befinder sig næstsidst i Serie A med tre point, mens Venezia akkurat er på den rigtige side af stregen med fem point.


Af Cillian Murphy
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december