Luk

Oviedo var overrasket over Ståle-melding

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

FC København - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,26 6,40 11,00
Oddset 1,25 6,10 12,00
bet365 1,33 5,00 8,50

Bryan Oviedo var overrasket over Ståle Solbakkens melding om, at venstrebacken kunne forlade FC København gratis, for han trives i klubben.

Ståle Solbakken fortalte i sidste uge, at Bryan Oviedo havde fået lov at finde en ny klub, og at han kunne få lov at gå gratis, hvis det blev aktuelt.

Dén besked kom bag på venstrebacken, for han er glad for at være i FC København.

- Det kom som en overraskelse for mig. Jeg er klar over, at vi er tre venstrebacks i øjeblikket, og det gør det vanskeligt for Ståle, men jeg er glad for at være i FC København, og jeg vil kæmpe for min plads, siger Oviedo til tipsbladet.dk.

- Jeg ved ikke, hvad de kommende uger bringer. Jeg blev som sagt overrasket, men jeg kan også godt se det fra Ståles synspunkt.

30-årige Bryan Oviedo har kontrakt med FCK to sæsoner endnu.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

15 kommentarer

km2014 11:40          
Behold ham og kom af med svenskeren, der bare er for ringe.
Oviedo har ikke rigtig fået en chance.
HGW 11:44          
Skidt hvis ting kommer ud i medierne, som kommer bag på spillerne. Det gør nok ikke noget godt for samarbejdet og stemningen i omklædningsrummet.
Inter-fck 11:49          
@hgw tror nu mere at han er overrasket over at være sat til salg / fri til at finde en ny klub. Det ses også tydeligt at det er hvad han er overrasket over i interviewet med Tipsbladet vistnok.
HGW 11:53          
@Inter Bare han var orienterede inden og ja, det fremgår ikke tydeligt af artiklen om han var det. Han har bestemt ikke imponeret, når han har fået chancen, så det giver fint mening hvis han skal videre.
Inter-fck 12:14          
@hgw jeg læser det som at han var informeret, men at han er overrasket over ståles valg. Det ligner heller ikke Ståle, at kommunikere noget ud i medierne, før det er sagt til spilleren.

Nej det har han ikke, men det er der så mange andre der heller ikke har.
Bangfire 12:17          
Det er da i hvert fald en hård måde at skille sig af med en spiller; lade ham offentligt vide, at han ikke er ønsket og håbe på han skrider..
Ajungsled 12:35          
UD MED BENGTSSON OG BARTOLEC!! De er simpelthen ikke gode nok mere, ingen af dem kan sætte en mand mere og komme ned og slå et ordentligt indlæg. Hent Ankersen hjem igen!!! Så får vi da noget hjerte og noget hurtighed igen!!!
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober