Luk

Oxlade: Vi skal være klar til nedturene

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Salzburg - Liverpool
Champions League gruppe E (10/12)
bet365 3,90 4,20 1,80
NordicBet 4,00 4,30 1,84
Oddset 3,95 4,20 1,82
YouBet 3,85 4,20 1,91
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Alex Oxlade-Chamberlain mener, at der formentlig kommer perioder med dårlige resultater, og det skal Liverpool-spillerne være mentalt klar til.

Liverpool har distanceret de andre hold i Premier League, og klubben er uden nederlag 15 kampe på tværs af alle turneringer.

Det går med andre ord godt hos de rødklædte, og Alex Oxlade-Chamberlain erkender da også, at der ikke er nogen grund til ikke at påtage sig favoritværdigheden.

- Jeg lever ikke under en sten, så jeg hører, hvad folk siger og forudser. Vi skal bare blive ved med at gå ud og lave resultater.

- Der kommer måske en periode, hvor det ikke går så godt, og de andre lukker hullet lidt. De perioder skal vi være klar til mentalt, så vi bare bliver ved – og så må vi se, hvad der sker, siger Oxlade-Chamberlain ifølge goal.com.

Offensivspilleren mener dog, at Liverpool kan blive endnu mere stabilt kørende, end det er tilfældet lige nu.

- Vi har ramt en god stime i ligaen, men der er områder, vi kan forbedre, og vores præstationer har ikke altid været perfekte og virkelig gode, men vi finder alligevel en måde at vinde på.

- Hvis vi bliver ved med at arbejde, og det fortsætter i den retning, og vi kan begynde at sætte nogle lidt mere kliniske præstationer sammen, så er det selvfølgelig godt for os.

- Lige nu er vi bare glade for, hvordan det går os. Gutterne har været fremragende, men der er lang vej endnu i alle turneringerne, siger Alex Oxlade-Chamberlain.

Liverpool skal møde lokalrivalen Everton onsdag aften.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december