Luk

Pallesen efter SE-nederlag: Det er grotesk

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AaB 3-1
Superligaen Grundspil
41' 1-0 Johan Absalonsen
63' 1-1 Tom van Weert
88' 2-1 Haji Wright
90' 3-1 Haji Wright

AaB's Kristoffer Pallesen var langt fra tilfreds med, at AaB tabte 3-1 til SønderjyskE og langer samtidig ud efter VAR oven på en ifølge ham forkert straffesparkskendelse.

AaB og SønderjyskE så længe ud til at dele pointene, inden hjemmeholdets Haji Wright scorede to mål i slutminutterne til stillingen 3-1.

Det ærgrer AaB's Kristoffer Pallesen, der mener, at AaB skulle have taget alle tre point - også selvom det straffespark, han begik ved at ramme bolden med armen, ikke hjalp holdet.

- Jeg synes, det er grotesk, at vi går herfra uden at have vundet, for vi har masser af chancer. Vi laver nogle fejl, og jeg laver helt sikkert en af dem. Det må aldrig komme dertil, at det skal diskuteres, om der er straffespark eller ej. Den tager jeg på mig, men vi skulle stadig have vundet, siger han til TV3 Sport efter kampen og uddyber.

- Vi har jo fået der her VAR for, at vi ikke skal stå og diskutere det her lort for at sige det rent ud. Jeg synes, den kan diskuteres, men jeg må gå ud fra, at dommeren kender reglerne bedre, end jeg gør, tilføjer han.

Med nederlaget har AaB på syvendepladsen fire point, mens SønderjyskE har seks point på tredjepladsen.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober