Luk

Pallesen: En præstation under middel

| Op/nedrykningsspil | 3 kommentarer
Pallesen: En præstation under middel
Foto: Getty Images

Infoboks

Viborg FF - Fremad Amager
NordicBet Liga (18/10)
bet365 1,60 3,75 6,00
NordicBet 1,59 4,15 5,05
Oddset 1,67 3,90 4,90

Præstationen var under middel, men Kristoffer Pallesen er udmærket tilfreds med at få 1-1 med fra mødet med FC Helsingør.

Viborg var nede med 1-0 mod FC Helsingør i den første afgørende playoff-kamp om en plads i Superligaen i næste sæson. Men de grønblusede kom tilbage og fik 1-1 med sig fra Helsingør Stadion.

Det resultat er, omstændighederne taget i betragtning, godkendt, mener Kristoffer Pallesen, der dog kræver forbedringer i returkampen på søndag.

- Worst case for os var, at de kom foran, og det gjorde de. Vi kunne på banen mærke, at det gjorde, at de løftede sig lidt over niveau. De spillede rigtig godt i perioden lige efter deres scoring, mens vi havde svært ved at få sat vores spil, siger Pallesen til bold.dk.

- Så ud fra, at worst case-scenariet skete, er jeg tilfreds med 1-1. Vores mål var livsvigtigt, for var vi kommet herfra med et 1-0-nederlag, havde det været op ad bakke.

FC Helsingør var især de første 65-70 minutter godt med, men så tog Viborg for alvor over spillemæssigt.

- Vi viste det fysiske overtag, der skal være. Sådan er det også, når vi spiller pokalkampe mod lavere rangerende hold. De kan være med et langt stykke hen ad vejen, men det arbejde, vi ligger i det i starten af kampen, skal gerne udmønte sig i spilovertag til sidst, siger Pallesen.

- Det synes jeg også, at det gjorde, men de helt store chancer fik vi ikke skabt, og det var vel også lidt ud af ingenting, at vi fik scoret. En præstation under middel, men et resultat, der er godkendt.

Viborg tabte søndag aften til AGF, og dermed stod det klart, at de skulle ud i de to kampe mod FC Helsingør. En lidt ubekendt faktor for spillerne.

- Det er ikke et hold, vi har spillet mod før, og det er ikke et hold, vi har set så meget. Vi har fået smidt designer i hovedet, lige siden der blev fløjtet af i Aarhus, men så meget forberedelse har vi ikke haft, siger Pallesen.

- Men det skal absolut ikke være en undskyldning, for vi var forberedt nok til at kunne præstere bedre end det her.

Der er returkamp i Viborg på søndag.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin
Mandag 14. oktober