Luk

Pallesen fik én på hatten: Har haft det bedre

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Efter et sammenstød med Rasmus Minors skulder skal Kristoffer Pallesen tjekkes igennem i forbindelse med AaB's træning torsdag, fortæller han til Nordjyske.

Kristoffer Pallesen måtte en tur i græsset, da han stødte sammen med Rasmus Minor i AaB's kamp mod Hobro IK søndag aften.

Højrebacken blødte fra munden efter at have fået den store Hobro-stoppers skulder lige i synet, og han er da også en smule mærket her dagen derpå, fortæller han til Nordjyske.

- Ja, jeg har da før haft det bedre, men hvordan status egentlig er, har jeg svært ved at sige på nuværende tidspunkt. Men jeg har både ondt i hovedet og ondt i nakken, siger Pallesen til mediet.

Hvad der helt præcist er sket med ham, ved han altså ikke endnu, men han ved så meget, at han skal tjekkes i forbindelse med træningen torsdag.

Den 29-årige AaB'er, som i øvrigt har en fortid i Hobro, udgik efter 76 minutter.

Han havde fredag underskrevet en kontraktforlængelse i AaB, men han fik altså ikke den ønskede fejring af den begivenhed.

Kristoffer Pallesen har ikke misset en eneste kamp i sæsonen, men det er ikke utænkeligt, at han kommer til at se til fra tribunen eller sofaen, når AaB på mandag møder OB på udebane.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 8. december
Lørdag 7. december